Ženy , po koľkých dňoch meškania Vám ukázal clear blue pozitivny test ? 🙂
Po troch dňoch meškania 🙂
6 dni pred ms😊
1. Deň meškania
V den ms bol uz u mna pozitivny ;)
Clear blue digitalny 2 dni pred ms
Aj ja by som sa chcela spýtať mne digy clear blue ukázal že som tehu 2-3tt a ukázal. Mi to 2 dní pred MS ešte lekárovi nemôžem ísť dnes je 2 deň čo mi. Mešká. Ale týždeň pred MS som robila 5 testov každý iný a všetky vyšli len mam. Bolesti podbrušku ako keby mam dostať je to normálne?
@nikuskanikka 2-3 od oplodnenia = 4-5tt, pocity ako pred MS su uplne bezne, aj ja som ich mala a vela zien mava 🙂, kym nespinis a nemas silne bolesti alebo stupnujuce sa, malo by byt vsetko v poriadku, ked sme prvykrat uspesne pocali tiez som vravela partnerovi, ze nic z toho tento mesiac (snazili sme sa prvy), ze uz ma boli brucho a zrazu MS neprisla 🙂 a tie pocity ako pred MS mam doteraz obcas a som v 12tt
@petamich ja mam aj bolestivé prsia kríze ma bolia ak dlho stojím len tie bolesti ma. Znepokojujú niekedy ich nemám. Aj celi deň inokedy sa vnoci na to zobudím alebo začnú na večer alebo ráno proste nie je to pravidelne ale presne ako keď dostanem. Mrchu v prvý deň také bolesti sú to
@nikuskanikka ja som v 12tt a celu noc som nespala, lebo presne, rovnake bolesti ako by som mala dostat 🙂 vsade tvrdia (googlila som o sto sest), ze kym to je akoby tlak, ziadne spinenie malo by to byt okej a ak by to preslo do fakt bolesti tak radsej k lekarovi 🙂 podla mna to bude v poriadku, drzim paste!
@petamich ďakujem po novom roku idem k lekárke tak uvidíme dúfam ze bude všetko v poriadku
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
mne ukazal clear blue skora detekcia 6 dni pred MS 🙂