Dobrý deň prajem. Prepáčte ak je to nevhodná otázka. Už ste mali tak že včera poobede cca o 16tej ste mali pozitívny test a dnes z ranného moču negatívny? Neviem čo si teraz mám myslieť. Ale už dlhodobo mám aj kolotoč a kŕče pod bruškom. A aj dávam foto zo včera.
@kikadada Robila si test tej istej značky? Máš aj foto? Lebo tu sú viditeľné obidve, čiže je pozitívny.
@zuzanockamt kde sú tam dve?
@januska12323 tiez neviem kde ich vidia 😃
@januska12323
@dadka1997 nech sa páči
@zuzanockamt áno z tej istej
@zuzanockamt ale tu druhu ciarku vidis kde ? Ja vidim iba jednu .. si vygoogli ako vyzera pozitivny test
@dadka1997 Veď som ti to tam označila. Ak ani to označenie nevidíš, tak 🤷
pozitivny bude, ked budu 2 riadne viditelne ciarky, nie toto.
@kikadada Tak urob o pár dní znova a uvidíš. Závisí aj od toho, koľko dní si od ovulácie/styku.
@zuzanockamt no veru nevidim, toto na daleko od pozitivneho testu
@dadka1997 🤷 tak to je tvoj problém. Mala som podobný test, ešte slabší, robený na 9.DPO, na základe IP pri meraní BT. Samozrejme, že bol pozitívny a silnel.
@zuzanockamt no prepáč ale takto reagovať? Ak nevidíš tak tvoj problém?? To kde si? V prvom rade si tu prišla po radu a ak sa ti odpovede nepáčia tak sa nepýtaj. Alebo teda po tvojom "tvoj problém". Keď tam raz nič nie je tak nie je a nikto za to nemôžeme. Trošku sa nauč správať ak očakávaš pomoc.
@fidorka7 Ja pomoc neočakávam a ani rady nepýtam 😂 To nie je môj test. Pobavilo 😂😂😂
@zuzanockamt to je podľa mňa len kanálik ale aj tá vrchná čiarka je divná, neverila by som mu
@januska12323 Ťažko povedať. Sú tam dve, ale či je to tehotenstvo, to uvidí. Treba počkať pár dní. Urobiť aj test inej značky. Autorka dala málo info. Ja súdim len podľa mojej situácie kedysi dávno, keďže u mňa takýto test znamenal tehotenstvo.
Testy tejto značky robia takéto divne sfarbené kontrolné čiarky.
ja tam, kde je to označená na druhej foto, vidím skôr akýsi tieň. mám pocit, že sa tiahne aj na krabičke. žeby zo žalúzie alebo hocičoho iného? proste jemnučký tieň.
Mne sa uz rozum zastavuje,ak niekto dokaze povazovat takyto test za pozitivny 🙈
Tento test mne nikdy neurobil ducha. Ja druhu ciarku vidim ale musi byt velmi skoro. Pockaj par dni a opakuj test.
Však napíš koľko ti mešká menštruácia. Neponahlaj sa s testovaním, mne po týždni meškania dve hrubé koľajnice vybehli.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Toto nie je pozitivny test