Tehu príznaky

24. aug 2024

Ahojte prosím keď ste ostali tehotné..keď ste sa zobudili v noci a vstali z postele natočila sa vám hlava ?
Akoze mam uz 2 deti no niesom si istá co mi je . Vcera som bola večer o 17 hod úplne unavena znicena.
Brala som antikoncepciu no keďže mi bolo zle z nej tak som vysadila a nechránime sa..

ns994
24. aug 2024

Test si si robila ? A nie hlava sa mi netocila. Ja som vracala na zaciatku

lindous
24. aug 2024

Ja som bežne takto skoro unavená a točí sa mi po postavení hlava, mám nízky tlak a málo železa 🤷‍♀️ môže to byť proste vyčerpanie, dehydratácia,… tieto príznaky môžu mať rôzne príčiny, tehotenstvo by mi napadlo asi ako posledné… nemusí ti byť nič, oddychuj, pi dostatok tekutín a uvidíš či to bolo len únava, ktorá na teba doľahla alebo to bude pretrvávať…

ivik4
24. aug 2024

Ja som zistila ze som tehotna tak, ze som odpadla. Kazde tehotenstvo som bola v takom prisernom stave ze som nemohla stat ani na nohach.
No toto nieje vobec bezny priznak tehotenstva, vsak si sprav test a budes vediet na com si

autor
24. aug 2024

@ivik4
@ns994
@lindous nerobila som si test zajtra spravím

petra92
24. aug 2024

Toci sa mi hlava hocikedy, aj sa zobudim na to v noci,ze spim a motá sa mi kečka 🤷‍♀️(nie nechlastam),je to tlakom

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre