Ahojte prosím keď ste ostali tehotné..keď ste sa zobudili v noci a vstali z postele natočila sa vám hlava ?
Akoze mam uz 2 deti no niesom si istá co mi je . Vcera som bola večer o 17 hod úplne unavena znicena.
Brala som antikoncepciu no keďže mi bolo zle z nej tak som vysadila a nechránime sa..
Ja som bežne takto skoro unavená a točí sa mi po postavení hlava, mám nízky tlak a málo železa 🤷♀️ môže to byť proste vyčerpanie, dehydratácia,… tieto príznaky môžu mať rôzne príčiny, tehotenstvo by mi napadlo asi ako posledné… nemusí ti byť nič, oddychuj, pi dostatok tekutín a uvidíš či to bolo len únava, ktorá na teba doľahla alebo to bude pretrvávať…
Ja som zistila ze som tehotna tak, ze som odpadla. Kazde tehotenstvo som bola v takom prisernom stave ze som nemohla stat ani na nohach.
No toto nieje vobec bezny priznak tehotenstva, vsak si sprav test a budes vediet na com si
Toci sa mi hlava hocikedy, aj sa zobudim na to v noci,ze spim a motá sa mi kečka 🤷♀️(nie nechlastam),je to tlakom
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Test si si robila ? A nie hlava sa mi netocila. Ja som vracala na zaciatku