Čaute dámy, 9.9.24 som prekonala MA bez kyretaze v 8tt, všetko sa samo vyčistilo.
10.9 Som bola prepustená domov s tým ze na kontrolu pôjdem po prvej MS k obvodnému.
Moja otázka znie. Kedy vám po samovolnom potrate prišla menštruácia ? Posunul sa vám cyklus či bol rovnaký ako pred tehotenstvom? A druhá otázka. Môžem byť znova tehotná ešte predtým než som mala prvú menštruáciu?.
Na upresnenie. Mali sme styk ale nejak sme si neuvedomili že už je potreba sa chrániť nakoľko som po MA a teda stalo sa že celý obsah zo zvyku skončil vo mne. A teda chcela by som vedieť aká je tam pravdepodobnosť ďalšieho tehotenstva bez menštruácie. Ďakujem
Mne po potrate až po 3 mesiacoch odporúčal sa začať snažiť, aby sa dal celý organizmus dokopy. V máji som potratila
Mne sa podarilo az 4m po. Ale ja som sa sama vycistila.
@royalpanda ahoj mne síce robili kyret 11.9 nechcela som samovyčistenie a ms som dostala dnes ráno
Ahoj ja som po potrate, kyret som mala 19.8, 21.9 prišla ms čiže normálne ako som vždy mala cyklus, avšak si sledujem bazalnu teplotu aj testy a pravdepodobne ten prvý cyklus bol anovulacny, my sme si nedávali pozor, zákrok som mala bezproblémový takže sme mali normálne sex cca týždeň po zákroku keď som nekrvavala.. Potom toho 21 prišiel menzes silný, 5 dni.. No a aktuálne v piatok som bola pri dr povedala ze ukážkovo ovulujem takže sa mame po snažiť.. Co názor to iný dr, ale po prvej ms to už je bezpečne podľa nových štúdií.. Avšak nájdu sa ženy ktoré otehotneli aj pred prvou ms a vše OK, je to indicindi, ale nájdu sa tu ženy ktoré to budú hejtir a kázať otehotnieť po 3-6m ale to je starý veľmi stary spôsob a názor, ja som kola pri 3 dr a všetci povedali co najskôr, takže my sme si pozor nedávala a riadila som sa pravidlom keď sliznica nieje pripravené tak sa neuhniezdi.. takže my sme sa po snažili a uvidíme co z toho bude, doteraz som nemala problém otehotnieť, mam už dve deti +3ti bol MA
@royalpanda dost vysoka,ja som po kyrete mala po dvoch tyzdnoch ovulaciu,co normalne mavam daleko neskor,kedze mam dlhe cykly.A kedze si mala samocistenie,tak v tele nie su umele zasahy a je vacsia sanca,ze by sa babo uchytilo.
MA som mala v Decembri. 18.12 som mala kyret a 29.1 som dostala 1ms .. hneď po tej som otehotnela. Bezproblémové tehotenstvo našťastie a už skoro 3r dieťa 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Tak treba si uvedomiť, že si bola tehotná. Kým sa hormóny dajú do "plodneho" stavu, chvíľku to môže potrvať. Preto je úplne normálne, keď hneď nebude ovulácia ani menzes. Tak ako aj po normálnom tehotenstve.
Určite sa ale nájde aj niekto, kto otehotnel krátko po potrate. V ďalšom cykle si myslím, že je to pravdepodobnejšie, ako hneď teraz.... avšak jediná 100percentna istota je nemať sex.