Dúfam,že nie,som po 40tke!
Uz som babka,chcem sa maznať zo svojimi vnúčencami,konečne začínam žiť ,a teraz naozaj neviem či som či nie,mávam poslednej dobe tak všelijako,možno to aj problémami v rodine,v práci a všetkým možným,poslednej dobe mi hapruju.Menzes som mala naposledy 25.12 -4dni
Niekedy sa stalo, ze aj dva krát do mesiaca, bojím sa ist kúpiť test ,ale budem musieť,,,,plačem už do predu,
@andrejkap123 vieš ako sa bojim
@sandra025 ano ale nic iné ti neostava… drzim palce
@andrejkap123 nemôžem to odkladať zajtra s roboty pôjdem hneď kúpiť,
Boli ma brucho,aj výtok ma dost silny,v robote utekám každú chvíľu na WC,že som dostala a nič
Mozes byt aj v premenopauze,tak klud. O.i,ked mas chraneny styk,coho sa bojis?
tiež ma napadla menopauza... takže kúp testy dva - jeden tehu a druhý na menopauzu
@iwesska
@deti95060810 bože dievčatá podaj by ste mali pravdu,ale teraz sme sa nechránili,a toho sa bojím,
Je to určite šok a verím že máš zmiešané pocity keď si už aj babka , deti odrastené, veľa času pre seba, ale...ak si zdravotne na tom ok zvladnes aj tehotenstvo dnes uz je to normalne rodiť v 38-40 a aj po 40ke, nie si ani prvá ani posledná a určite si aj ďalšie bábätko uzijes. Naša suseda rodila 47 ročná.
A to muž má teraz urologické problémy ešte vraví,že by si dal sterilizáciu,že sa nato opitá a dá si to spravit
@sandra025 máš 40 r bojíš sa? Čoho? Zajtra smer dm alebo ina drogéria kúp si test a uvidíš. Moja sesternica bola v nejak v 44 r tehotná
Môže to byť menopauza,kolísanie hormónov, hocičo iné. V každom prípade ,aj v prípade negatívneho testu navštív gynekologa. Veľa zdravia !
@stellarstar určite zajtra pôjdem kúpiť,držte palce nech to je len zo stresov pôjdem na gyndu pichne inekciu a je po starostí,už sa psychicky ukludnujem,tlak mam 70/50
Drzime palce. Daj nam vediet ako si dopadla 🙏🏼
Ved počkaj na ten test... Nam sa o dva mesiace na moju 40ku narodi syncek🥰Tehotenstvo je úplne kľudne, okrem pichania injekcií na riedenie krvi nemusím nič riešiť...
@stellarstar bojím,reakcie deti,aj to ze už mám pokoj tiež som si v živote nič neuzila 18rokov som mala dieťa,19rokov zas som otehotnela ,robota,deti a dookola ,teraz keď už mám pokoj deti bývajú samé chodím k nim na kávičku,idem tam tam ...pomojkam vnučku a zas vrátim mamičke a ja si idem spokojne domov nedá sacto vysvetliť proste dúfam,že to tak bude ako povedala tehotna40
Pockaj, kto ma 2 tyzdnove babo ?
@anjelicek26 gratulujem
Vdaka za odpoved 🙂
Pozri, ak naozaj si tehotna, stale to neznamena ze si dieta musis nechat. Pisem to aj na margo tvojho komentu ze konecne si zacala kvazi ,,zit" a oddychovat.
Ja si myslim ze to moze byt menopauza. Ak sa pre dieta rozhodnes nebudes prva ani posledna, dnes je to bezne , zvladnes to.
@sandra025 moja najstaršia už bude mat tento rok 18... život je nevyspytateľný a úžasný.. strašne sa na toho malého doma tešíme...
@sandra025 aj keby budeš neboj to zvládneš 🍀
@anjelicek26 môžem sa ťa opýtať kedy máš termín?
@anjelicek26 tak to dom rada ze dcéra to tak prijala viem,že moje deti by boli opak
Keď dcéra bola tehotná furt som ju chytala,za brucho a vravím bože aj ja by som chcela,pozrela na mňa starým pohľadom a obidve naraz my povedali ,že to vôbec čosi.
Aj,ja som v 40-ke. A vraj sme neplodni.... 🙂)))
to by si uz davno mala nejake priznaky, ale chapem tvoj strach, mna by vystrelo
@stellarstar 4.4.2024... ale ostatne deti boli 3-5 týždňov pred termínom,tak uvidíme.
@sandra025 autork zbytočne nespekuluj,uvidíš, co zajtra ukáže test. Podľa mňa sa cítiš stará - príliš skoro😅🤣🤣
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@sandra025 tak sup sup po test. Uvidis na com si 🙏🏼