Tehotna po šestonedelí

27. máj 2023

Teraz ma tu zvozite pod ciernu zem, ale… som 8tyzdnov po porode a mali sme sex s muzom min. tyzden v sobotu a zlyhala nam ochrana. tabletku po som si davat nechcela, nakolko je to velky bordel a kojim.
Ja od vcera mam bolesti v podbrusku a hnedy vytok.
Ked som bola u doktora na kontrole po 6nedeli, vravel ze este nemam docistenu maternicu ze ak budem krvacat je to v pohode. Pytala som sa, ze ci menstruaciu nedostanem tak vravel, ze podla ultrazvuku to nevyzera. Ak by som mala ovulaciu videl by to na ultrazvuku? Nakolko sex sme mali den po kontrole.
A ja teraz neviem, ci to nie je uhniezdovanie vajicka.
Viem, som tupana ale co uz.

zuzinka888
27. máj 2023

Mozne je vsetko, spermie zu zivotaschopne 2-5 dni podla niektorych udajov. Ak je manzel plemenny byk a vydrzia 5 dni.....Ale s vacsou pravdepodobnostou sa este cistis- mozno praskla nejaka ranka, zilka

dzulli1980
27. máj 2023

Skôr si myslím, že sa ešte dočisťuješ alebo sa Ti rozbieha ms ... ovuláciu by doktor na ultrazvuku videl.

luccija
27. máj 2023

Videl by folikul

jaskolka
28. máj 2023

Skôr je to docistovanie ešte, keď ti povedal doktor, že ešte to nie je úplne skončené a môžeš ešte krvácať z toho.
Co sa týka ovulácie, videl by folikul. Každopádne urob si teraz ešte po nejakom čase test, ono nikdy nemôžeš úplne vylúčiť tehotenstvo, keď si sexuálne aktívna a je veľa žien, vo ihneď takto otehotneli
A v prípade, že nebudeš tehotná (co zrejme nie) a ani neplánuješ hneď byť, tak s gynekológom sa porad trebárs o antikoncepcii, je možné ju užívať aj počas dojčenia

luciah187
28. máj 2023

Ja myslim, ze by to videl. Podla mna sa este cistis.

veselo_neveselo
28. máj 2023

No, moze byt tak i onak. Moze to byt aj ovulacne spinenie teraz.
Treba spolahlivejsiu antiko, a uz len vyckat par tyzdnov, a spravit si test.

petko81
28. máj 2023

Aj ja somotehotnela po 6 nedelí.
Ale v 8 týždni alebo bábo prišli 🥺
Boli by hend do roka

zuzi0911
28. máj 2023

Som tiez 8 t po porode a teda po 600ned.som bola na kontrole a mala som ovu ,načo ma sám upozornil ..a teraz akurat mi konci ms ...
Môže to byť už rozbeh menštruácie alebo docistovanie...

doda26
28. máj 2023

Gynekolog by videl ze sa chysta ovulacia, a urcite to je docistovanie…ja som sa sem tam takto docistovala az do nejakeho 10t. po porode. Tusim aj tak ako si ty…ze prvych 6 tyzdnov, potom pauza na tyzden/dva a potom zas akoby spinenie a ja som sa zas zlakla ze mi prisiel tak skoro prvy menzes. Ale nakoniec ten realny prisiel az 7 mesiacov od porodu 😊

beata_k
28. máj 2023

Dojcis, takze pravdepodobnost ovulacie je nizsia. Nie, nemozna, ale nizsia.

cecilia29
28. máj 2023

Dojcis a to špinenie môže mať aj s tým suvis.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre