Ahojte, mám strašnú dilemu, som 3,5 mesiace po sekcii a nechali mi tam 1,6mm placentu keďže nekojím už som mala normálne menzes a sme čakali či sa výplaty alebo pôjdem na kyretáž, v pondelok som bola u gynekológa po menzese a placenta sa nevyplavila, chcel ma hneď druhý deň vyčistiť ale tesne pri placente si všimol že som asi 4tt ale nevedel povedať na 100% robila som si testy a boli negatívne, keďže 1 tehu bolo umelým oplodnením tak tam som mala hneď pozitívne testy, na kontrolu idem v pondelok ale stále na to myslím a neviem či je to vôbec možné. Má niekto s takýmto skúsenosti? ☺️
Ten kusok placenty je vlastne odumrete tkanivo, potencialny zdroj infekcie, uz to ze ho tam mas tak dlho je zvlastne. Mala si normalne menzes teraz, kusok placenty tam zostal a este k tomu by si mala byt znova tehotna? Skor si myslim ze zle videl, ale tak mozne je asi hocico. No podla mna tie rezidua by pri novom tehotenstve problem boli.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@evva28 áno stáva sa to, aj párom co sa roky snažili po umelom zrazu po pôrode do par mesiacov prirodzene tehotenstvo. Uvidíš čo a ako, možno sa mu len niečo zdalo.