Pekný večer, s mužom sa snažíme o dieťa ale test nerobím pred menštruáciou. Tento mesiac som ani nemusela, keďže mi na čas prišla 12.11 a trvala do 16.11. Nebola to klasická menštruácia, mala som neuveriteľné kŕče a bolo mi veľmi zle.
Po menštruácií mi ostalo rovnako zle tak som si na naliehanie muža spravila test 20.11,kde bola slabá čiarka a dnes ráno o 5 dní nato už jasná silná čiarka. Takže hcg stúpa a výraze to na tehotenstvo.
No tá menštruácia ma dosť znepokojuje, mala niektorá podobné?
Áno, ja, aj som o tom sem už viackrát písala do rôznych podobných diskusií. A podľa toho, čo som tu o tom čítala, to nie je zase až také ojedinelé. Blahoželám, si tehotná. 😊
Áno, na začiatku každého tehotenstva som niekoľko dní krvácala v čase očakávanej menštruácie. Samozrejme sa nejednalo o skutočnú menštruáciu, šlo o zahniezďovanie embrya. Každopádne takéto krvácanie nieje úplne ok, nemusí nič znamenať a všetko môže byť v poriadku, ale môže to skončiť aj zle.
Ano, ja som mala pozitivny test, a v ten den som zacala krvacat, trvalo to 7 dni, bolo to ako ms, v case ms, a po nej este silnejsie kolajnice. Som uz na konci 5.mesiaca. lekarka komentovala, ze sa to stava. Jediny problem je s datumom porodu, stanovili podla sona, co mi nesedi s moznym datumom pocatia plus minus vyse tyzdna.
Mala som menštruáciu teraz pri poslednom tehotenstve. Silnú a dlhú ako vždy,nebolo to žiadne implantacne krvácanie a už som v 29.tt ☺️
@petra92 ahoj to isté je aj u mňa... divna ms spinenie , potom krvacanie potom nič..potom zas 🤷♀️ ta MS bola 2 tyzdne do zadu..testy negatívne nechápem úplne som z toho jeleň ..tiež kava mi smrdi vypijem ju na silu, mäso mi smrdi ani ho nezjem....unava uplne že musim lahnut a si pospat aspon na 15-20 min... tiež si mala negatívne. Testy? Pretože to je dlha doba už by malo ukázať, keďže mam tieto príznaky...ty si od MS netestovala? Ci si testla až skoro po tých 2 týždňoch od MS...a až vtedy bol pozitívny výsledok?🤗úplne mam z toho hokej ozaj... citlive bradavky, bolesť v podbrušku kríze..raz mi je zima ,potom zas už teplo brucho nafúknuté..spat na bruchu nehrozí..a blahoželám k tehu🥰🤩🤗
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Musela si otehu este pred MS... vajicko putovalo dole vajcovodom a zahniezdilo sa po MS... to ti pekne sedi aj s testami... stava sa aj take... gratulujem kazdopadne...