Tehotná aj napriek normálnej menštruáci

babika1923
29. júl 2012

Ahojte satalo sa to aj Vám že ste na začiatku tehotenstva mali menštruaciu ? Nemyslím špinenie alebo výtok ale menštruaciu. V piatok večer som dostala a príznaky mám stále a ešte viditelnejšie ako predtým. Včera sim bola aj na pohotovosti a pýtali sa ma či niesom tehotná išla som odpadnúť mala som triašku a stále mi bolo na zvracanie. Známi je liečitel a povedal že babo čakám že plod tam je. Ešte si idem urobiť test ale neviem či mi víde ked mám ms.

cwilinge77
29. júl 2012

ja som mala menzes normálne , na to že som tehotná som prišla az v 8 týzdni 😀

babika1923
autor
29. júl 2012

@cwilinge77 lebo sa bojím a neviem čo mám robiť 😒 ale dakujem aspon že som sa dozvedela niečo nové čo ma ukludní 🙂

dadka212
29. júl 2012

@babika1923 kamoška zistila, že je tehotná až keď bola v 3 mesiaci, mala normálne 2 mesiace menštruáciu.... potom další mesiac neprišla, tak išla k doktorke a má dvojičky....

jeackynka
29. júl 2012

Moja kolegyna zistila tiez az v tretom mesiaci ze je tehotna,dnes ma polrocneho syna.tak daj vediet ako si dopadla.

jahodnicka
29. júl 2012

Ano je to možné, znám spoustu případů...

nika1368
11. aug 2012

@babika1923 ahoj ako si natom?ostala si tehu ked si mala mrchu?

vercatore
30. aug 2012

dobre ranko,baby snad mi poradite, meska mi menzes tri dni, kedze som dostala mykoticky zapal, tak som si bola kupit canasten a rovno aj tehu test, vcera som si jeden spravila, vysla jedna cierka normalna a druha asi o polovicu slabsia. zostali sme s manyźelom prekvapeny lebo sme si na 100percent isty ze sme si davali pozor tento mesiac 😉 , a dnes som to rano nevydrzala, a spravila som si druhy test a ta jedna ciarocka je este bledsia ako vcera a asi o polovicu a popritom ranny moc by mal obsahovat najviac HCG. mozem mat skresleny ysledok kvoli mykoze alebo kvoli tomu ze stale dojcim?dakujem

depi
6. sep 2012

aj ja potrebujem radu ...
pred mrchou sme sa snazili ..no lenze uz mam treti den mrchu a taku hroznu ze mi je kazdy den zle...neviem ci sa mi chce vracat alebo co ..chivlami ma hlava boli a chilami som na nervy ze neviem co so sebou...mozem byt tehotna ???

lucia2505
6. sep 2012

@depi ahoj...no skor asi nie, otehotniet pred mrchou je dost malo pravdepodobne, ale nie nemozne...ak mas ale normalne pravidelne cykly, tak ovulujes zhruba v strede cyklu, takze pred mrchou uz mas davno po ovulacii...ale pre svoj klud, skus test, ked ti skonci...

depi
6. sep 2012

@lucia2505 dik za radu...no len men dosla o tyzden skor a pravidelny cyklus nemavam..preto som z toho mimo lebo takto zle mi este nikdy nebolo a tri dni v kuse...hadam nemam nieco vazne ako napr.cystu

moon1979
6. sep 2012

@babika1923
ja som mala kamošku, čo prvé tri mesiace mala normálne menzes ... ale mala bolesti v podbrusku a mala brusko nafuknute tak sa bala a po troch mesiacoch teda isla ku gyn, nech sa na nu pozrie ... hovorila jej, ze co ked ma cystu, ze radsej nech to skontroluje ... vyliezla hore, doktorka jej urobila ultrazvuk a hovori jej, ze no ta "cysta" bude o 6 mesiacov plakat 😀 bola v treťom mesiaci tehotenstva aj napriek tomu, že menzes jej nevynechal ... dieťa má zdravé a dnes ma 12 rokov 🙂

lucia2505
6. sep 2012

@depi jaaaaj, no keď máš nepravidelný cyklus, tak aj ovulácia môže byť všeljako posunutá, alebo aj nemusíš každý mesiac ovulovať ak máš dlhé cykly...ťažko povedať, veď skús si urobiť test.

depi
6. sep 2012

@lucia2505 jasne dakujems kusim ked mi skonci

grenka
14. sep 2012

@moon1979 teraz ja taketo riesim...menzes bol iba 3 dni a ja stale brusko nafuknute...od jedenia to neni a ked tak aj by spadlo 😀 a test negativny...uvidime koniec mesiaca co sa bude diat

stela91
23. sep 2012

@depi ahojky tak ako si dopadla.....ja som bola na tom podobne silny menzes a k tomu taka nechut do jedla a treti den menzesu vecer pred spanim som vyvracala cely obed..snazili sme sa dost intenzivne pred mrchou...a ona aj tak prisla...teraz uz len cakat ci dojde dalsi mesiac zaas ak nie kupim test..🙂

depi
23. sep 2012

@stela91 negativny 🙂

stela91
23. sep 2012

@depi joooj tak to ma mrzi ..
😒

depi
24. sep 2012

@stela91 to je v pohode 🙂 jednak aj fajn lebo sme silno zurovali a svadbovali

zuzanka2609
3. máj 2014

Ahojte baby dufam ze mi niekto poradi s priateľom sa pokusame o male mali sme pohlavny styk 11.3 a 24.3 som dostala menzes ale o den skor mi skoncil a od vcera ma boli v podbrusku ako keby som mala zas dostat menzes myslite ze mozem byt tehotna??velmi tuzime po malom

kristinka28
3. máj 2014

@zuzanka2609 ahoj a co v aprily si nemala mrchu ,co tak skusit testik 😉

zuzanka2609
3. máj 2014

@kristinka28 no dostala som v aprily zle som to tam napisala 24.4 som mala ale skor mi skoncila a pobolieva ma v podbrusku tak neviem ci mam zapal alebo tehotna

kristinka28
3. máj 2014

@zuzanka2609 aha a co testik sku si urobyt,,si mala klasicnu alebo slabu ,,testik ty skvor povie 🙂

zuzanka2609
3. máj 2014

@kristinka28 no tak zacala slabo den som mala taku silnu a potom taku slabu a tmavu

zuzanka2609
3. máj 2014

@kristinka28 takto sa mi to stalo prvy raz ze po mrche ma boli podbrusko a neviem koli comu

kristinka28
3. máj 2014

@zuzanka2609 najlepsie je zbehnut a kupit si testik budes vediet nacom si ,mozes aj nemusis byt tehu,,kup testik moja

lucuska011
3. máj 2014

Ahoj baby,aj mne tento mesiac meska uz 8 dni pred 6 dnami som si robila test a bol negativny.ale menzes nikde.brucho nafuknute tak neviem kym si spravim test povedzte vas nazor prosim.mavam cyklus po 34 dnoch a teraz je uz 44 den a nic.nezvykne mi meskat tak dlho.

reiga
3. máj 2014

@zuzanka2609 ahoj moja. Ja mam presne ten isty problem len ine datumy. Tiez ma boli strasne podbrusko.Ta moja mrchla prisla o den skor a bola slabucka trvala 3 dni a inac 7 dni. Aj by som sa otestovala ale nemam test uz ho nikde nekupim. Idem v pondelok rano do doktorky nech viem na 100% na com som.

zuzanka2609
3. máj 2014

@reiga ahoj drzim palce ja pracujem v nemocnicy a bola som na ultrazvuku a vravel ze vsetko je ciste tak ze za dva tyzdne kontrola a mam si urobit test tak uvidim pichol mi injekciu ze od bolesty lebo ma bolelo brucho jak na mrchu ale bola uz tak uvidime

zuzanka2609
3. máj 2014

@kristinka28 no to az v pondelok

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre