Ahojte,
chcela by som počuť Váš názor, chceli by sme mať bábätko. Menštruácia mi mešká 17 dní a testy sú stále negatívne, myslíte že môžem byť tehu ? Nejaké príznaky sa nachádzajú, citlivosť a zväčšenie pŕs, týždeň po pohlavnom styku som mala bolesť v podbrušku ( mierne kŕče aj v priebehu posledných dní) + mierne krvácanie 1-2 dni, bolesť v krížoch.
Ďakujem za všetky Vaše názory 🙂
@jjanulienka lekár má mometnálne dovolenku a objednal ma o 2 týždne, chcem počuť iba názor ženičiek ktoré sa s tým stretli. Ak nemáte skúsenosť nemusíte komentovať, viem to aj bez toho že len lekár mi povie 100% odpoveď.
A to mierne krvacanie nebol menzes? Niekedy vplyvom inych faktorov, ako stres, rozhodenie hormonov, cysta atd, moze byt cyklus nevyrazny a velmi kratky.. ja som to mala v marci, 2 dni slabe krvacanie - len krvave fliacky.. lekar povedal, ze to mozno povazovat za menzes, no a potom mi nasiel 5 cm cystu na lavom vajecniku.. nastastie bola len vodova a sama praskla
@kadod117 nie
Kadečo je možné, ale skôr asi anovulak alebo nejaká cysta. Sleduješ si ovulaciu?
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Lekar Ti povie asi viac ako my, nie ?