Tehotná a negatívne testy

6. nov 2022

Ahojte, chcem sa podeliť o skúsenosť resp. vypočuť si či sa s tým už niekto stretol.
Ovulacia potvrdená doktorom. V čase menštruácie negatívny test (4tt). O týždeň nato negatívny test (5tt). Teraz (6tt) pozitívny test. Otehotnieť som mohla len vtedy keď som mala potvrdenú ovuláciu a predsa som mala negatívne testy. Pritom všade tu čítam, že ak si tehotná tak 10dpo už určite bude čiarka..

pondelok01
6. nov 2022

Ak to je ozaj pozitivny test, ziadny duch, tak to moze byt aj prilis pomaly rast hcg, co nevesti nic dobre. Sla by som doktorovi cim skor, a drzim palce aby to dobre dopadlo.

anjelicek26
6. nov 2022

Tak mohli byt ovulacie aj dve, je to vynimocne, ale mozne... ja som otehu dva dni pred MS a som si sto percent ista podla priznakov, ze ta normalna ovu bola v termine ako mala byt... a robila test prakticky dva tyzdne na to... takze po 6 tyzdnoch od terminu MS normalna ciarka... ako pise inak kocka vyssie, ak by to rastlo takto pomaly, zdrave tehu to asi bohuzial nebude s tej prvej ovulacie.

ninka99865
6. nov 2022

Kamoske neukazovalo nič, sex mali len podľa folikulometrie, kramy nikde, testovala asi 4x vždy negatívne ani náznak čiarky a potom po 3 (!) týždňoch od ovu nedksutocne kolajnice,. A je to zdravé tehu. Takže od vtedy som názoru, že kým nepríde menzes šanca je

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre