Tehotná?

zombik20
6. dec 2018

Ahojte žienky,
Nejaké 2 mesiace sa už snažíme o bábätko s priateľom, veľmi po ňom túžime.
Chcela by som sa spýtať či je možné aby som bola tehotná?
Menštruáciu som mala dostať 3.12., menštruáciu som nedostala vôbec. Mám pravidelnú, niekedy dostanem aj skôr. Robila som si dnes test, vyšiel mi negatívny. S tým, že mala som pred pár týždňami výtok trošku hnedastý. Mám menšie bolesti v podbrušku,mám výtok, som dosť nafúknutá, bolí ma každý deň hlava a čo nie je zvykom som veľmi unavená a vyčerpaná.
Je možné aby som bola tehotná aj napriek negatívnemu tehotenskému testu?
Chcela som sa objednať ku gynekologičke ale voľný termín má až v strede januára.
Popravde mamičky, tehuľky veľmi si prajem aby sa nám to podarilo. Najkrajší darček pod stromček by bolo vidieť 2 paličky.
Ďakujem každej za odpoveď 😉
Krásny deň 🤗

arasidka123
6. dec 2018

@zombik20 skús urobiť test o pár dní 🙂

nevludna
6. dec 2018

@zombik20 tie pocity si mozes aj nahovarat(viac vsimat, ako ked ste sa nesnazili), vela zien ako sa zacalo snazit, tak sa im rozhadzal trocha cyklus. ale aj mozes byt tehotna, ale test by to podla mna uz jemne naznacil. Jedine vydrzat a spravit test o par dni. My ti to tu nevyvestime 🙂

miadi
6. dec 2018

@zombik20 my ked sme sa snazili tiez mi to rozhadzalo cyklus .. a 3den meskania som uz mala silne pozitivny test . Vydrz a testuj znovu o 2 dni ale skor to znie ze nie si teho Lebo priznaky mas skor ako pms.

buuu
6. dec 2018

@zombik20 ahoj aj ja som to presne takto mala..1.12. som mala dostat ms, meskala mi 3 dni..rpbila som si testy..fakt som sa citila tehotno :D v pondelok trosku hnedastehl vytoku no a utorok prisla mrska :/ . Testy som mala tiez od dna ms negativne..no a tiez mi v zivote nemeskala ms.. ale prajem ti to, len ti pisem svoju skusenost :/ ale dockame sa 🙂

seva22
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
anitta98
6. dec 2018

Veľmi ti držím palčeky aby to bolo tehotenstvo! No bolo by lepšie, keby si to až tak neprežívala, lebo to nie je moc dobre

zombik20
autor
8. dec 2018

Neviem Vám povedať ale je to čudné. Do dnešného dňa som menštruáciu nedostala a ani mi nič nie je žeby mala nejaká prísť. Dnes je 5. Deň čo mi meškajú. Nemám ani náznak toho žeby som ich mala dostať.
S priateľom máme pohlavný styk vtedy keď máme chuť. Neriadim sa “teraz musíme mať, mám plodné dni” Čiže aj keby, netuším kedy by sa to stalo.
Je možné aby som bola tehotná a tak či tak mám negatívny test?
Keď mi nepríde do pondelka, to bude týždeň, skúsim posúriť gynekologičku keďže ma celkom zaujíma dôvod toho že nemám keď som mala pravidelnú či už je to bábo alebo nejaká choroba. Myslím si, že treba to čo najskôr vyriešiť.

ivca88
8. dec 2018

@zombik20 je to tým, ze sa vedome o to snažite a ze to chcete. Sila sugescie je naozaj velmi silna.
Nie si prva ktorej začal haprovat cyklus keď sa zacala snažiť o bejby.
Pokial je test negat, a ani náznak ciarky, tak proste tehu nie si.
Neries. Nezatazuj sa tým. Dietatko pride neskor 😊

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre