Tehotenstvo verzus planý poplach

25. aug 2023

Ahojte.
Som 2 týždne po ovulácii, MS by už asi mala doraziť, neviem presne keďže mám rozhodeny cyklus kvôli predch.potratu.
Od pondelka testujem a čiarka tmavne úplne slabo.
Pri iných boli už krásne koľajnice.
Myslíte že môže ísť o biochemické tehotenstvo?
Ako to vtedy vlastne je - čiarka tmavne alebo je stále rovnaká? Koľko dni môže tmavnut?
Dokonca sa bojím či nejde o mimomaternicové...sú vtedy nejaké príznaky ako to rozpoznať?
Ďakujem všetkým.

luciah187
25. aug 2023

Ak si 2 tyzdne po ovu ciarka je podla mna ok

sense
25. aug 2023

Na tom poslednom je už pekna čiarka, a 2 týždne od ovulácie v poriadku

paulinne_lin
25. aug 2023

neviem či poznáš jednu zaručenú metódu: kontrola u doktora

hennyinnsbruck
25. aug 2023

Na 14dpo fajna ciarka…. To ci ide o biochemicke zistis len dalsim testovanim ked ciarka nesilnie neni to dobre.ale ako pisem na 14dpo je ok.
Treba mysliet pozitivne a nie hned na Biochemicke a mimomaternicove tehotenstvo👍

mimuska328
25. aug 2023

@paulinne_lin keď pôjde k doktorovi tak nič neuvidí Max jej zoberie krv na hcg

jakubkoanjelik
25. aug 2023

@paulinne_lin a čo jej teraz doktor pomôže? V maternici uvidí možno vysokú sliznicu a z krvi zistí prítomnosť HCG, o ktorej vie už aj autorka z testov... Rozmýšľame keď niečo píšem ..

paulinne_lin
25. aug 2023

@jakubkoanjelik
@mimuska328 a ako pomôžete vy? odhadom?

misana84
25. aug 2023

@mimuska328 uvidí… moja doktorka na ultrazvuku videla v ten keď som mala dostať kramy…(zltkovy vak)

adeladulova
25. aug 2023

@misana84 gestacny vak *

mimuska328
25. aug 2023

@misana84 určite si mala ale skôr ovuláciu preto videla a testy už koľajnice.. pri hcg nad 1000 až niečo vidno a pri tak slabom teste neuvidí nič..

mimuska328
25. aug 2023

@paulinne_lin napísala som nejaký odhad? Tak skús čítať

paulinne_lin
25. aug 2023

@mimuska328 ty tu mudruješ že doktor nič neuvidí :D zabudla som žienky na MK robia telepatické diagnózy

selena_luna
25. aug 2023

@paulinne_lin odhadom nie, pomozeme peknym slovom 🙄 nemusis traumatizovat zenu po potrate svojim poucovanim.

@autorka na 2 tyzdne od ovulacie su to pekne ciarky. Zatial je dolezite ze tmavne. Netestuj sa uz radsej kazdy den, ale raz za 3-4, aby si lepsie videla, ako tmavne
Az uvz neskor potvrdi, ci sa vajicko uhniezdilo v maternici, teraz to nikto nevie. Ale neboj sa, mimomaternicove tehotenstva su vzacne, a neskor prejavuju sa bolestami.
Drzim ti palce, nestresuj sa. Zatial sa tes, ze je to tam! 🥳

mimuska328
25. aug 2023

@paulinne_lin si predstav že som bola u lekára keď som bola 5+0 a len vtedy som mala vyše 1000hcg a videl malú bodku.. a testy som mala rovnaké čiarky... Zas ďalšia čo sa tu osopuje na ostatné

misana84
25. aug 2023

@adeladulova áno to je to iste…iné pomenovanie..

paulinne_lin
25. aug 2023

@mimuska328 a čo? :D ty sa do toho hovno vieš tak isto ako ja :D jedine doktor jej to zistí tak neviem o čo ti tu ide

autor
25. aug 2023

Dievčatá, ďakujem vám za normálne odpovede...🙏

marticka92
26. aug 2023

Ja som 12dpo a mne vvera ja dnes vysiel test tiez takto. A to som robila dva rozne znacky.

autor
26. aug 2023

@marticka92 držím palce, 😊

marticka92
27. aug 2023

Dnes takto

luciah187
27. aug 2023

@marticka92 gratulujem, nech je to vsetko v poriadku 🍀

marticka92
27. aug 2023

@luciah187 budem sa modlit dakujem krasne

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre