ahojte , poradte mi prosim ohladom priznakov, ci sa mylim ale mozem byt tehu ? ... menzes by mal prist v pondelok. priznaky - bolesti v podbrusku 2 tyzdne, bolave citlive prsia (s podprsenkou uz aj spim), mierne zvysena teplota pocit ako pri nadche, naladovost, velka chut do jedla, ospalost, citlivy zaludok akoby mi netravilo tak ako ma, nafuknute brucho, caste mocenie ... to vsetko zazivam prvykrat, nepripisujem to k ovulke alebo k dozvukom po nej, lebo toto su uz ine stavy . posledna M prisla o 3dni skor ale bola neobvykla - prvy den hnedy vytok, druhy nic, treti a stvrty den krv. Dakujem vopred baby , za vase odpovede rady 🙂
urob si tehotensky test a uvidis
test mi vysiel negativny, nechapem tymto priznakom ...nikdy som ich nemala ani pocas ovu. akurat sa mi podarilo objednat sa u gyne buduci tyzden
@vika35 testom velmi neverim
treba ist k Dr. testy sú väčšinou spolahlivé.
@a2303 dakujem, pojdem urcite.
raz som uz tehotna bola, Dr mi potvrdil 6tt, testov som urobila viac nez dost a vsetky negat.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
este dodam, ze tyzden po M a vlastne doteraz nizky tlak , odpadavacky ... po odberoch krvi mocu u vseob. Dr vysledky v norme. ale vrak HCG si mi mam zistit u gynekologa, to im poistovne nepreplacaju