Tehotenstvo/uhniezďovanie

brokolicka22
26. okt 2024

Ahojte žienky, ms mi mešká no test som mala pred 3 dňami negatívny. Dnes ráno ma spichalo v podprušku a na to som mierne špinila. Mohlo ísť o uhniezdenie? Aké ste mali príznaky pri uhniezdovaní vy?

evka_21
26. okt 2024

@brokolicka22 skus spraviť zajtra rano test 🙂 a bude vybavené..

mrkva555
26. okt 2024

Dobrý večer ja sa chcem spýtať som tu nova ms som mala naposledy 4.9.2024 a do terás nič dnes je 26.10. Stále nič tehotenský test som si robila už 4krat a stále bol.megativny bolia ma prsia a aj brucho niekedy mi je zle od žalúdka môžem byť tehotná ???

ronie338
27. okt 2024

@mrkva555 smer lekár. Nie je normálne aby toľko meškala ms. To môže mať rôzne príčiny nie len tehotenstvo. Najmä ak sú negatívne

mrkva555
27. okt 2024

@ronie33 no snažíme sa o dieťa ale dajak to nejde ja som nigdi nelaa takéto ženské problémy vzdi chodili na čas každy mesiac a terás zrazu nič testy negatívne ale veľa žien tu písalo že boli testy boli negatívne ale nakoniec boli tehotné . Tak neviem

mrkva555
28. okt 2024

Ahojte chcem sa spýtať ešte mám taký biely skôr oresitvny tahavy výtok čo to môže znamenať ?? Viete mi niekto poradiť

brokolicka22
autor
29. okt 2024

@mrkva555 výtok je okej pokiaľ ťa tam dole nesvrbí, neštípe alebo nezapácha☺️

mrkva555
29. okt 2024

@brokolicka22 nie nič stojí ani nevsrbi ani nesripe a ani nezapacha len je to čudné vôbec toto nemávam. A ms mi mešká už 15dni test negatyvni bolia ma prsia brucho aj krížne tak neviem čo to môže byť .

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre