Tehotenstvo s ochranou pred ovuláciou a pri análnom styku 3 dni po nej

anko765
30. júl 2017

Dobrý deň,
mojej priateľke podľa jej cyklu mešká menštruácia jeden deň. Cyklus má približne 25 dňový, 28 deň vychádza na pondelok. Ovuláciu mala pravdepodobne v sobotu 15.7. na základe údajov z menštruačného kalendára, bolesti vaječníku a zvýšenia teploty. Deň pred ovuláciou sme mali chránený pohl. styk, kondóm bol určite dobrý. Asi 3 dni po ovulácii sme mali análny styk (nebojte sa nemám infekciu a všetko bolo čisté a sme spolu dlho, chcem len prosím vedieť či hrozí tehotenstvo). Keďže vajíčko je schopné oplodnenia len pár hodín a išlo o análny styk, je to možné ak sa niečo dostalo k pošve? Asi pred tromi dňami ju pobolievalo v podbrušku a v oblasti obličiek (vždy to tak má pred MS) a boleli ju prsia, včera prestali (v tehotenstve by mali bolieť už stále alebo nie?). Bradavky nemá zväčšené ani stmavnuté. V pošve má suchšie, občas sa objaví belavý hlien ktorý je lepkavý a ťahá sa len zťažka, taktiež keď ho pomrví medzi prstami robia sa hrudky, mierne zapácha (klasický ako pošva). Inak tento hlien sa jej objavuje každý mesiac pred MS. Naviac sa jej všade objavilo akné ako vždy tesne pred, ale už ju nič nebolí a MS nikde. Sme trošku v strese nakoľko dieťatko bohužiaľ neplánujeme. Ak ešte môžem dodať, boli aj chute na zmrzlinu a chipsy a sladké jedlá všeobecne. Môže sa jednať len o nejakú hormonálnu nerovnováhu pred MS alebo je to psychikou zo stresu? Taktiež je dosť náladová, teda skôr podráždená. Taktiež ju reže pri čúraní a častejšie močí, bola prechladnutá. Bolel ju aj vaječník, jeden má taktiež rok po operácii. Nevoľnosti nemá. Určite si kúpime test ak MS nepríde, len sa chcem spýtať. Veľmi ďakujem za odpoveď.

mondolina
30. júl 2017

Že sa TOTO niekomu vôbec chce.👍👏

nikawero12
30. júl 2017

@anko765 milý anko, ja sa ti čudujem, že v nedeľu ráno pred pol deviatou vymýšľaš takéto sprostosti a vypisuješ tu celé litánie. Ostatní teenageri ešte v takomto čase spia a ty čo - trpíš nespavosťou? Je nedeľa, pekné počasie - hor sa niekde na výlet !😉

moonlight1210
30. júl 2017

@anko765 uprimne, ini tieto veci odbuchaju tromi vetami a vzbudia tu vacsie emocie. Tak sa uc od majstrov trollov.

anko765
autor
30. júl 2017

@moonlight1210 Len som sa snažil to nejako rozumne a slušne, aby ste nemali dojem že som 15 ročný, čo nemá o sexe nič naštudované. Len ma napadlo že tu je viac viac ľudí a viac rozumu a nápadov, že mi niekto niečo vysvetlí ak ešte niečomu nechápem.

@nikawero12 a @mondolina ja s písaním nemám problém, kľudne napíšem aj knihu, nejako ma to baví 😀 Len by som potreboval vysvetlenie.

maminuska
30. júl 2017

@anko765 no poviem ti pravdu keby môj manžel mal takéto vedomosti o mojej pošve , tak ma asi picne. Som rada že mu stačí vedieť " či môžeme ísť na vec " a ďalej ho to nezaujíma.

katkakovac
30. júl 2017

Neries moralistky, nie je pravdepodobne, ze by priatelka bola tehotna. Ak ste pouzili kondom a nepraskol, tak tehotna nie je. A uz vobec nemoze byt tehotna z analneho sexu, aj ked si to dal do nej. Z hygienickeho hladiska doporucujem pouzivat kondom, aby si nemal nejaku infekciu. Co sa tyka chuti a nalad a podobne, zenske telo je nepredvidatelne. Hormony mozu sposobovat vselijake zmeny a priznaky, preto si mnohe nahovaraju, ze su tehotne a pritom je to len PMS. Skuste pouvazovat nad inou, bezpecnejsou antikoncepciou. Kondom ma hlavne zabranit prenosu ochoreni, spolahlivy je, ale su aj spolahlivejsie metody. http://www.gynda.sk/gynekologia/antikoncepcia Nech kocka navstivi lekara. Neboj, este tato nebudes.

A moralistky, namiesto kritiky Vas poprosim o ocenenie toho, ze mlady rozmysla nad antikoncepciou a nad moznymi nasledkami😉

moonlight1210
30. júl 2017

@anko765 no, tu diveryhodnost vzdelania v sexe a plodnosti si podciarkol robenim paniky z tehotenstva dva az tri dni pred ocakavanou ms. 🙂

Nabuduce skut pat dni po vynechanej ms.

mondolina
30. júl 2017

@katkakovac
Nechce sa mi oceňovať niekoho kto si robí srandu.

petrofka
30. júl 2017

@mondolina tiez sa divim. Ved on ju pozoruje viac ako kedy som sa pozorovala ja sama 😱🤢
Chlapce, ser na to. O dva tyzdne po vynechanej MS urobit test, a potom riesit. Skor jej to ani lekar nedokaze povedat. Alebo rozbi priatelke cyklus a nech si da ta letku PO.
A osobne si myslim, ze by to museli byt spermie supermani, aby to vsetko prezili a este nejaka dokazala oplodnit vajicko 🤓

moonlight1210
30. júl 2017

@katkakovac nemozem byt moralistka, ak sa mu smejem, ze je troll.
To by som mu msela nadavat, ze je explicitny a nevkusny. A ze to one moze az po svadbe a tu sodomiu (tfuj, tfuj, tfuj, dobre s nami a zle prec) ani nehovorim. A este bez kondomu (!).

Celkovo toto forum posuva vyznami niektorych slov.
Jeden ho nepochopi a zle pouzije, dalsi sa uz toho chopi ako hotovej veci. A uz to ide.

anko765
autor
30. júl 2017

@maminuska tak my sa nehanbíme si niečo povedať a jej to nevadí, dávame si pozor jeden na druhého, keďže bola aj po operácii.

@katkakovac veľmi ďakujem za podporu a rozumnú odpoveď. Dúfam, že teda tehotná nebude nakoľko aj tie prsia ju už prestali bolieť. S tým análnym sexom to bolo len tak spontánne a myslím že už sa to opakovať nebude. Hormonálnu antikoncepciu sme chceli, ale nakoľko jej už rsz

anko765
autor
30. júl 2017

raz povedali po operácii že nebude môcť mať dieťa, tak nechceme pokúšať, raz ho určite chceme.

maminuska
30. júl 2017

@anko765 tu nejde si nehanbiť niečo povedať ...veď to je normálne , ale vedieť štruktúru výtoku partnerky , ako jej cítiť vagínu pri tom výtoku a také veci mne príde cez čiaru . Sú veci ktoré majú ostať v osobnej intimite len človeka ktorého sa týkajú .
nestačí vedieť že partnerka sa cíti tak ako pred tým a nezaznamenala nič mimoriadne ?

anko765
autor
30. júl 2017

@maminuska každý sme iný, každý robí možno niečo čo nie je úplne normálne, niekto možno s partnerom aj tú intimitu rád zdieľa a cíti sa bezpečnejšie ale kvôli tomu som tu nepísal, chcel som sa len spýtať či je možnosť. Ale hádam lepšie ako príspevok typu "ma 15 rocny sancu u 34 rocnej pls pomoste my" (dnes som tu taký videl).

Takže ak to nejako nejde vedľa od tých PMS ako má vždy, tak by to malo byť v pohode? Inak dĺžka luteálnej fázy sa môže taktiež pohybovať v nejakom rozmedzí každý mesiac inak? A v tehotenstve by prsia boleli už stále alebo nie?

ukulela
30. júl 2017

otvorim si biologiu a hladam - a jasne vidim, ze medzi hrubym crevom a maternicou je vytah urceny pre spermie ... detto medzi krkom a maternicou. to aby zbludile spermie z analneho/oralneho sexu mali sancu naplnit svoj osud...

catherinah
30. júl 2017

@anko765 mas slabe vedomosti. Dlzka lutealnej fazy by mala byt ptaveze stale rovnaka. Meni sa faza folikularna.

nini1010
30. júl 2017

Odpadavam 😂 ty mas ale vedomosti... "obcas sa objavy belavy hlien a taha sa len ztazka"...co ti pere 😂 toto by v zivote chlap nenapisal,chlapi sa hlienom a vytokom vyhybaju oblukom 🤣

petra9517
30. júl 2017

Pomooooooc 😂 😂 toto je moc aj na mňa... pane bože vďaka ti za môjho normálneho chlapa, ktorý nechce vedieť konzistenciu môjho vytoku 😂😖🙏

mia.
30. júl 2017

Neverim, ze je to chlap😀

puklica13
31. júl 2017

😨😨😨😨😨😨😨😨😨😨
Táto téma mi práve vypálila obe oči...
Toto je podľa mňa ten istý troll ako 15rocny s 34rocnou

ukulela
31. júl 2017

@puklica13 a tiez to len dokazuje, ako velmi by pomohla sexualna vychova na skolach (nech sa to uz vola akokolvek inac)

xxxxxnnnnn
31. júl 2017

Ahoj, prosím vlož príspevok do už existujúcej diskusie https://www.modrykonik.sk/forum/som-tehotna/som-tehotna-52/

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre