Stalo sa to niektorej z vás? Viem, že sa to stať môže, ale zaujíma ma, či sa to aj reálne niekomu stalo?
Myslim ze skoro kazdemu kto sa na to spoliehal. Len vacsinou sa nepriznaju, umelci.
Za mna odpoved - ked sme chceli deti, isli sme naplno. Ked sme nechceli, chranili sme sa rozumnejsie.
Tak u nás to vždy fungovalo. Ani raz sme nemali nehodu. Ale vždy sme počítali s tým, že ak by sa stalo tak sa nenahneváme. Praktizovali sme to vyše 10 rokov.
pravdepodobnost je dost vysoka, nas prerusovany sex ma uz 17 rokov
My sme vynimka, 20 rokov spolu a ani jedno dieta nie je z prerusovanej, a to sme sli takto aj pocas ovulacie...ako antikoncepcnu metodu by som to neodporucala, ale u nas to funguje. U ineho nemusi.
Takmer 15 rokov fungujeme na prerusovanej (aj pocas ovulacie) a otehotnela som vtedy, ked sme chceli.
My tiez uz 13 rokov takto fungujeme a oboch synov sme splodili ked sme ich naozaj chceli (prvy syn vysiel na 2.pokus a druhy syn na prvu supu).
Jasné ,že stalo 😁 buduci týždeň má dva roky 🤣
@babulkomale nemyslis vazne :D preco by sa UMELCI nemali priznat? :D :D 12 rokov tak fungujeme s manzelom a dve tehotenstva - plne planovane. Nevyjadruj sa k veciam o ktorych nic nevies 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
... vysledok ma aktualne 2.5 roka ...