Ahojte .
Cyklus mam pravidelný. Podla pocitov atd ,mavam ovulaciu tak 13dc.
Ochranu nemáme. Dávame si pozor . Teraz sme si povedali, že veď čo sa môže stať a pozor sme nedali 6 dní pred očakávanou menštruáciou. Nemyslím,že sa ovulacia posunula zrovna teraz 😅
Dnes má prísť ms. Par dni ma už boli aj priserne brucho . Cítim vaječníky, kríze, proste menstruacne bolesti . Plus mam pocit,ze uz uz sa rozbehla a stale nič.
MňA,zaujíma skúsenosť . Ak sa Vám takto podarilo ,mali ste normálne pocity na menstruaciu ? Napr bolesti prsníkov či iné takéto "priznaky "nemám vôbec .
Ak sa podarilo ,nebránime sa tomu . Aj ked mi to príde nereálne.
Fungujeme takto 6 rokov od začiatku. Žiadna nehoda ani nič. Berieme to tak ,ze ked sa zadari nejakým zázrakom, bábätko prijmeme . Preto neriešime lieky ,či gumu. Mna,ale zaujíma niečo iné. Aké oriznaky mali zeny keď otehotneli pred menštruáciou. Ale som rada,ze som pobavila 😅
Ja som príznaky nemala vôbec žiadne.prve tehotenstvo ktoré nedopadlo tak som zistila až keď mi docvaklo ze mi MS vynechala...:D druhé tehotenstvo mi tiež vynechala MS a spravila som si test co vyšiel pozitívne. :D a tretie tehotenstvo bez príznakov a test negatívny :D bola som u Dr ze nech mi pichne vyvolávacku no aj tak neprišla:D spravila som potom digi test q pozitívny:D inak úplne bez príznakov:D
Nerozumiem celkom otázke, ake príznaky otehotnenia pred menštruáciou ? Nie sú nijaké špeciálne príznaky, v zmysle, otehotnenia 6 dní alebo 14 dní pred menštruáciou, proste bud bola ovulácia a došlo k oplodneniu, a si tehotná, alebo ovulácia nebola a tehotná nie si. Keď ti bude meškať menštruácia, urob si test,
Mne osobne bolo 3 dni pred očakávanou menštruáciou jemne zle, preto som si spravila test 2 dni vopred. Ale ja som chcela otehotnieť.
Inak ak nechcete riešiť antikoncepciu, pozri si metódy prirodzeného plánovania rodičovstva, napr. metódu na základe hlienu alebo teploty. My tiež nepoužívame nič iné a fungovali sme tak 2 roky pred otehotnením (otehotnela som hneď na prvý šup keď sme s tým prestali) a teraz znova po pôrode. 🙂
@sofinka1301 tak pekne . Ďakujem
@jaskolka myslela som tak,ze ci telo sa skôr cíti na menštruáciu aj ked sa ovulacia vlastne posunula .
@mauduska ďakujem. Ja mam ovulaciu idskedovanu skrz bolesti hlien ,ale tak človek nikdy nevie . Našťastie ak by sa podarilo tak sa potešíme,nevudeme to brat zle . Preto ani neriešime ochrany , len ešte neplanujeme v správnom slová zmysle 😊
Tak ono celkovo tie prve príznaky tehotenstva sa veľmi podobajú aj príznakom pre menštruáciou-napätie v prsiach, mierne bolesti v podbrušku, závrat, únava. Jediný (obvykle, keďže ešte aj slabšie krvácanie je možné na začiatku tehotenstva ) rozdiel je ten, ze potom už menštruácia nepríde
@jaskolka ďakujem.🙂
Už len teda čakať aj ked ani neviem ,prečo mi to vôbec napadlo ,🙂keďže brucho mi ide urvat 😅
Ahojte, skôr ako sa rozpíšem prosím nekomentovať tu môj príspevok typu "urob si tehotenský, načo ovu atď" ďakujem 🩷......toto sú moje ovu testy robené tri dni za sebou. MS mi mešká 19 dní, keď nemám ovu tak mi neukáže ani náznakom tú druhú čiarku. Teraz mi postupne silnie. Nemala by som "obavy" , že som tehu..ALE presne takto na ovu testoch som zistila aj pred dvoma rokmi moje tehotenstvo, že čiarka silnela a silnela a silnela a zrazu som tehu. Má nejaká z vás rovnakú alebo podobnú skúsenosť? Čo na to hovoríte ? 🥰🥰
Ja síce nemám skusenost ale áno ovulacny test môže ukázať trhitenstvo co som tu uz párkrát videla ,ale ciarka je silná..ak ti silnie ,možno až teraz budeš mat ovulaviu
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Tolko vtipu naraz. Ochranu nemame, davame si pozor😂😂😂😂😂
Ze ved co sa moze stat😂😂