Dámy ktorej ste otehotneli počas kojenia aké zmeny v kojeni nastali kým ste to zistli
@domka222 ani prsia nebolelo viac?..aké veľké si mala babo
Tiež žiadne
Prsia ma začali bolieť (teda výrazne bradavky)až keď som to už dávno vedela. Syn mal krátko po roku
Ziadne zmeny som nepostrehla, ani sa viac nenaliali ako predosle tehotenstva. Ja som dceru postupne odstavila, lebo to uz bolo neprijemne a nemala som v plane dojcit tandem. Ale dcera mala vyse 2r. Po odstaveni som mala zas na chvilu plnsie prsia, asi naposledy 😁
Mňa to začalo bolieť,a keď sa mala uspavala na prsníku,tak som zaspala prvá...nie som veľký spáč takže tak mi to došlo...
@mathob bolelo ta to keď si ešte nevedela o tehotenstve?
@domka222 to si ešte dojčiace keď sa nalievali?
Áno, prsia boli citlivejšie ...
@mathob to si mala skôr než bol menzes?
Mna teda prsia extremne boleli, ale vedela som to este predtym. Aj tak som cele tehotenstvo vydrzala, bolo pre mna pohodlnejsie dojcit na uspavanie ako saskovat s niecim inym😂
V druhom trimestri prídeš o mlieko. Ak je dieťa väčšie ako rokov asi si to ani nevšimnete ale začne sa tvoriť kolostrum.
@majlo1234 ako si zistila?
@ivangeline vôbec nemusí prísť o mlieko ako píšeš. Niektoré ženy dojčia celé tehotenstvo
@domka222 … moja skúsenosť taká nie je. 🙂 Do 20tt aj múdre knihy píšu, že prichádza kolostrum.
Áno skôr, menštruácia už neprišla🙂
Ja som otehotnela keď mal malý 10m no keďže som vracala a bolo mi zle tak som takmer vôbec nepila a o mliečko som keď mal 13 m úplne prišla. A áno prvý príznak väčšie prsia ešte pred meškaním ms
@mathob ja mam tak 8 dní do menzesu ale dnes sa mi zdajú tie prsia akési plnšie než inokedy..tak uvidíme co z toho bude..
Menzes so mavala pravidelný počas kojenia?
@ivka21 aj ta boleli keď pil mlieko?
Mne sa malý začal pri kojení veľmi hnevať, plakať...neviem či hormóny menili chuť mlieka alebo slabší tok ... týždeň na to som zistila,že som tehotná 💁♀️
Celkom pravidelný
Testom par dni pred planovanou menstruaciou- dietatko sme planovali tak som bola zvedava😂
2x som otehotnela, kym som dojcila. A priznaky boli take, ze az spatne som si uvedomila, ze to bolo tehotenstvom. Prvy raz - neboleli ma prsia, ale mala som zrazu citlivejsie bradavky, myslela som si, ze co zrazu "tak hryzie", bolo mi dost neprijemne "dudlovanie" a pokles tvorby mlieka.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Žiadne