Ahojte zienky,prosim vas poradte mi co robit. Mam 9,5mesacnu dcerku. Menstruaciu som dostala hned po sestonedeli,aj napriek tomu,ze bola a aj stale je kojena.
Minuly mesiac mi MS neprisla,teraz by mi mala prist az o tyzden. Viem, ze ked kojim, tak je normalne ze sem tam pride a potom zas nie. Test som si robila fuuu asi na zaciatku mesiaca ale bol negativny. Dalej som uz nerobila. Teraz ale pozorujem, ze mam velmi znizenu tvorbu mlieka.
Ano mala je na prikrmoch,dojci sa menej, tym padom sa aj mliecko tvori menej. Ale zeby az tak?
Myslite si ze si mam spravit test? Nie je to zbytocne? Inak pouzivame len prerusovanu suloz. Dakujem
Nikto tu vestecku guľu nemá, u každej ma tehotenstvo iné príznaky. Ak chceš mať istotu urob test inak sa to nedozvies
Tvorba mlieka moze kolisat, tehotna byt mozes a nemusis, test si mozes a nemusis urobit. Zbytocne, nezbytocne, je to na tebe.
Ano, robit si test je zbytocne v pripade ze nechces vediet ci si tehotna.
Ak to vediet chces tak si urob test.
Prerusovana suloz vobec nie je spolahliva metoda ochrany, takze to mas bud alebo.
pchá - prerušovaná súlož - je tomu 11 rokov čo som tomu verila naposledy 😀
Plne kojím, do 10m som ešte aj odsávala a darovala, ale ms mi chodila od 5m každý mesiac, vôbec nevynechala. O tom že môže vynechať som ani nepocula 🙈
Myslím si, že bez testu výsledok vedieť nebudeš 😐
Zníženie tvorby mlieka nie je príznakom tehotenstva. Moja sestra dojčila prvú dcérku ešte aj keď už bola tehotná s druhou a nič také, že by mala málo mlieka, nespomínala.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
A este dodam, ze ziadny iny priznak okrem mensej tvorby mlieka nepozorujem.