Tehotenstvo po sterilizácii

nanana122
22. sep 2022

Dobrý deň, mám taký problém pred vyše dvoma rokmi som si dala spraviť sterilizaciu pri 3.cisarskom reze, ale znova túžime po bábätku .co si myslite dá dá znova spriechodnit vajcovody? Citala som jedna pani to podstúpila a do roku otehotnela . Nemáte niektorá skúsenosť s rekanalizaciou vajcovodov?

anjelicek26
22. sep 2022

Poznam, ale isli rovno do IVF... spriechodnovanie vzdy je riziko zrastov a tym padom velke riziko mimomaternicoveho tehotenstva, tym im to prakticky vyhovorili... si si ista, ze dva roky po tretom cisarskom je rozumne rozmyslat nad dalsim babatkom? Jazva drzi, gynekolog je s tym ok?

evica17
22. sep 2022

@nanana122 pre nieco si sa dala sterilizovať pri Tom treťom cisárskom. Ďalším tehotenstvom by si riskovala svoje zdravie,ak nie svoj život. Neurobila by som to tým trom deťom doma. A navyše si len 2 roky po cisárskom,je to skoro.

kiki68
23. sep 2022

@nanana122 cez IVF urcite

dilino
23. sep 2022

predtým než si sa dala sterilizovať si nerozmýšľala. Neodporučajú viac ako 3 cisárske.Ja by som život neriskovala .Máš 3 zdravé bud spokojná. Veľa žien tu na MK nemá žiadne alebo majú choré.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre