Ahojte dievčatá mam.na vás otázku. No som 2 mesiace po pôrode ms ešte neprišla som nekojaca takže by mala ms prísť skorej si myslím. No len vo veci je pohlavný styk sme mali aj cez šestonedelu kezde už som mala strach dnes som spravila test a bola tam slabá druhá takže neviem ci môže byt ze som znova tehotná alebo nie. Ci mi to aj pred MS test môže ukázať alebo nie.
@sisi1989 jasne, ze mozes byt tehotna. Najprv je ovulacia a az potom menzes - a prave preto ti mozno este neprisiel.
Daj foto testu.
Ja som si aj myslela ze mam ovu lebo som mala taký vytok priateľ tvrdí že si dával pozor. Test som už zahodila. Ako nebolo to extra silné ale bola tam. Volala som pôrodnicke co ma rodila že mám počkať týždeň a urobiť kontrolný test a potom sa ozvať. Len ja som išla cisárskym rezom
A pamätám si doktorove slová keď som bola tehotná že mám. Veľké vaječníky že ms by mala prísť každú chvíľu a po šestonedeli mi to povedal na. Kontrole znova a ms stále nikde
@sisi1989 a co ma cisarsky rez spolocne s ovulaciou a tehotenstvom? Nic. Dieta mozes vynosit aj tak, len budes na rizikovom a viacej sledovana.
Ked si bola tehotna ti povedal, ze o chvilku pride menzes??
A vies, ze "velkost vajecnikov" s menzesom nic nema? Zalezi od velkosti vystelky maternice a hladine hormonov.
@veronikaszabova co ma cisarsky rez spolocne s tehotenstvom? Ved mala pred 2 mesiacmi rozrezanu maternicu 🤦♀️ je to dost vysoke riziko, nezlahcovala by som to tak
@betka233 ja to nezlahcujem, napisala som jej, ze by bola na rizikovom a viacej sledovana.
Hold, po cisarskom dostala poucenie, ako sa ma spravat a kedy najskor moze otehotniet. Trebalo si davat pozor. To je vsetko
@betka233 a ja som reagovala na margo toho, ze ovulaciu ma tak ci tak - ci sla cisarakom alebo prirodzene.
@sisi1989 velke vajecniky? asi myslel vysoku sliznicu.
@renatka1985 áno a presne toto mi povedal keď. som ostala tehotena
@veronikaszabova áno povedal ze to vyzerá na. MS že mám. Veľké. Vaječníky a povedal mi to aj po šestonedeli
Ale bábätko si určite nechám keď tak aj na. Rozikovom. Počkám týždeň spravím ešte jeden a uvidíme pôjdem potom za. Mojim gyn. už by som dnes išla len ma dovolenku
@sisi1989 nemusis cakat tyzden. Urob si rano test.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
mozes byt tehotna, samozrejme. Cyklus ti teraz este nenabehol, cize tu sa neda hovorit o meskajucej ms. Pockaj 2-3 dni a skus test znova.