Ahojte, 18marca som mala nechránený styk. Odvtedy som mala menštruáciu v apríli aj v máji(normálne 5dni) Aktuálne mi mešká menštruácia 10dní je možné že som tehotná? Test som si nerobila.
A čo tak si urobiť test??
Je milion dovodov, preco moze MS meskat... ak si od marca nemala styk, medzi tym MS, tak to proste bude - cysta, anovulacny cyklus a milion inych moznosti, to ti vysvetli lekar a da vyvolavacku...
akože. moja kolegyna byvala prišla takto do práce jedneho dna, že už si nejde zapalit lebo zistila že je v 4. mesiaci 😀 mala uplne normalne ms 😀 všetko je mozne
A test si prečo nerobila? Lebo úplne prvá vec, ktorú robím, ak mešká menzes a som sexuálne aktívna, je tehotensky test. A podľa výsledku postupujem ďalej.
Ak to bol posledný styk a krvácanie bolo normálne a, silné, tak je nepravdepodobné, že by, si bola tehotná. Ale človek nikdy nevie, aký je teda problém kúpit si test a použiť ho?
@jaskolka lebo ženy na MK vedia lepšie ako test, niekedy mám z tých príspevkov taký pocit🤦♀️
Jasne, segrenka tak isla k dr ze ju hrozne boli brucho a byva jej zle. Pan doktor jej oznamil, ze je v 6 mesiaci. Dalsia to takto zistila v osmom - uz mala zelenu kartu do usa 🤣🤣🤣
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Duch Svätý mi pošepkal, že bude nové nepoškvrnené počatie 😇