Ahojte, urobila som si tehu test 4 dni pred menstraciou a bol pozitivny udajne dam foto. Preslo uz dalsich 4 dni a mala som jeden den spinenie bez bolesti v dnoch ocakavanej menstruacie. A test mi vysiel negativny. Teraz neviem ci som tehu alebo nie.
Mne tie testy prídu strašne premočené.
Biochemické alebo chybne testy
@littlebubble ja som ich tak odfotila som stiahla jas aby bolo vidno lepsie, premocene nie su
@sunshine_18 nemala som ziadnu menstruaciu
@kvetinka9378494 tak jedine k dr na HCG, to mas najistejsie. moze byt aj chybny test, cokolvek
@kvetinka9378494 Ak stiahnes jas z fotky.Tak fotka nechyta zltu farbu.
@kvetinka9378494 Tu už vidno pekne.Tamtie si fotila s bleskom však?
Testuj vždy tou istou značkou aby si videla, že či je čiarka silnejšia.Iný test ti môže výjsť negatívny.
@littlebubble presne z toho som teraz jeleň tieto testy su mamatesty a ten co mi vysiel negativne je ina znacka .. a s tou znackou co mi vysiel negativne som testoval dnes vcera predvcerom a vsetky negativne alebo velmi velmi slabunka druha ciarka . A uz sa bojim ci som fakt nemala biochemicke tehu alebo čo... strasny stres mam .. lebo uz som mala v minulosti..
@littlebubble a trosku spinim ako na vlozke nemam nic... ale ked sa one tak je tam taka cierna krv... chcem si urobit digitalny test tak neviem ci sa vobec oplati teraz
@kvetinka9378494 Podľa mňa čakaj.Kamarátke sa spustili po týždni.Lepšie je počkať.
Počkať. Mamatesty v poslednej dobe vychádzajú falošne pozitivne, opakovane.
@kvetinka9378494 digitalny nema velmi vyznam, ma citlivost 25 a tieto mas 10, cize zachytia pripadnu ciarku skor. Vyskusaj o 2dni alebo k dr.na krv
Drzim palce
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@kvetinka9378494 chod ku gyn nech zoberie krv s uvidis