Tehotenstvo - nález 18 mm

anazuz20
7. mar 2024

Žienky moje dneska som bola na odber 🙏🏼🙏🏼🙏🏼robil mi aj sono a povedal že vidí nález 18mm na ľavej strane (ľavá strana má dneska dosť bolela) že mám prísť o 4-5dni a znova sono ,povedal že graviditu nieje vidieť a teraz som si robila test a zosilnel a dneska som mala výsledky z krvi kde mi povedal že moje hcg je 34.40 a povedal mi že zatiaľ je to negatívne tak ako to mám chápať ? Test som robila poobede a čiarka je silnejšie tak tomu vážne ja uz nechápem

anazuz20
autor
7. mar 2024
wejuska7910
7. mar 2024

@anazuz20 akoze negativne?do 5 sa rata za negativne

anazuz20
autor
7. mar 2024

@wejuska7910 tak mi dr povedal preto som taká že jeden povie tak a druhý povie tak

wejuska7910
7. mar 2024

@anazuz20 ozaj zvlastne,asi ti neostava ine len pockat ako sa to vyvinie

bambulka711
7. mar 2024

Základná otázka je, koľko ti mešká menzes? Potom sa bude dať lepšie zodpovedať tvoja otázka.

sonka333
7. mar 2024

@anazuz20 neboj,veď ešte si len teraz pred paru dňami našla pozitívny testik...presne preto ....je dobré ísť neskôr na prvú poradňu pretože to na začiatku je všelijaké...aj keď chápem...ze istota a pocit ukludnenia a potvrdenia od lekára sa žena tuziaca po bábätku nevie dočkať...nestresuj sa aj keď viem že je to takmer nemožné...no hovor si že bude ako má byť 🙏🤰určite bude všetko ok...ja idem na prvú poradňu 21.3.a poviem ti že mám menstruacne kŕče a neskutočne bolesti v krížoch...teda ani nie v križoch ale tak nižšie ako je zadok...takže tiež čakám ☹a mám pocit akoby mrcha mala dôjsť

sonka333
7. mar 2024

@anazuz20 a ešte dodam že rovnaky deň sme testovali a teraz mám slabší testík ako ten tvoj...v porovnaní s tvojim ..prvý som si ..robila livsane a tam bola tiež čiarka.. ale ten si už videla..minule som ti to hodila do príspevku v snazilkach ...no a tento horny testík si nevšímaj to bol večerný s pred 3 dní...ale tie spodné sú jeden včerajší a jeden dnešný ...takže ty máš krásny testík

e1i
7. mar 2024

@anazuz20 mohlo by sa jednat aj o mimomaternicove tehotenstvo

anazuz20
autor
8. mar 2024

@bambulka711 dneska je prvý deň čo mi mešká podľa kalendára

anazuz20
autor
8. mar 2024

@sonka333 mne sa ruky trasu 🥹ale tak čo ten nález ?

anazuz20
autor
8. mar 2024

@sonka333 ja som včera mala taký pocit akoby som ju mala dostať ale nedošla a verím že nedôjde 🙏🏼🙏🏼po 3.5 roku človek to vníma ešte viac citlivejšie ❤️

dadka1997
8. mar 2024

@anazuz20 hodnota hcg aj test mas pozitivne.. a to ze tam nic nevidel no je este cas az okolo 6tt by videl aspon gestacny vak.. treba vyčkať ešte par týždňov a šetriť sa
Drzim palčeky

sonka333
8. mar 2024

@anazuz20 ja viem aké to je ver mi,ja som čakala na druhé dieťa dlhé roky....ved aj preto mám vekový rozdiel medzi deťmi takmer 14 rokov...neboj bude dobre a ver mi ,niekedy je na škodu ísť skoro po pozitívnom teste k dr.aj keď chápem...strach

tehotna40
8. mar 2024

Ahoj a vieš presne kedy si mala ovulaciu ? Na prvy deň meškania je toto podľa mňa v pohode test. Ja som mala prvý krát pozitívny až na 8 deň meškania, teraz na piaty. A na sone nič nevideli ani pri hcg 900 a uz som v 31tt 😊 zostáva asi len čakať a testovať sem tam ci tmavne. Držím veľmi palce

bambulka711
8. mar 2024

@anazuz20 tak ak ti mešká ešte len jeden deň menzes, tak ešte je skoro na čokoľvek a hcg 35 je úplne v poriadku. Ísť k lekárovi bude mať zmysel tak o 2-3 týždne. Nález neviem, čo znamená. Keby ti povedal, že vidí 18 mm na ľavom vaječníku pred 2 týždňami, tak to mohol byť folikul. Teraz to môže byť cysta, myom, polyp... Ale určite nie gestačný vačok, na to je príliš skoro.

andrea2323
8. mar 2024

@anazuz20 každá sme si tým už prešli (aj s rôznymi skúšenosťami a výsledkami) a napriek tomu, čo ti povieme, tak treba len počkať 🥺 len časom uvidí lekár a ty, či to bude tehotenstvo prosperujúce alebo nie aj napriek dvom čiarkam.. budem držať palce ☺️

sofia1979
8. mar 2024

@dadka1997 len hej vravia, že tehotná nieje to je divné keďže hcg je jednoznačne dosť už

cookie29
8. mar 2024

No a lekar Ti nevysvetlil, ze napriklad cysta moze sposobit falosny pozitivny tehu test? Neviem, aky mas nalez, ale bohuzial ovarialne cysty sposobuju falosne tehu testy. Ak ti meska len den, HCG moze byt nizke a teda moze ist o skore tehu, ktore este nevidno (treba minimalne 1000)... takze ak pocitam spravne, tak HCG sa zdvojnasobuje cca kazdych 48-72h, cize aj keby hned kazdych 48h tak treba zo 10 dni aby stuplo cez 1000.... Drzim palce a pevne nervy

luccija
8. mar 2024

@anazuz20 vydrž viem, že si nedočkava, ale toto sú úplne zbytočne stresy, keď Ti ledva mešká menzes

anazuz20
autor
8. mar 2024

@dadka1997 bola som pri ňom a povedal že pod 50 je hcg negatívne a čo ja viem tak pod 5 je negatívne ale neviem prečo to tak a v lekárskej správe mám napísané kavita 0.43 tak ja niesom dr a neviem čo znamená kavita ,test poobede vcera a dneska digi

anazuz20
autor
8. mar 2024

@tehotna40 to že práveže neviem ,odkedy som nastúpila do práce prestala som všetko riešiť takže neviem povedať že kedy bola

anazuz20
autor
8. mar 2024

@bambulka711 nevyjadril sa k tomu že cosik také ,on len povedal že mám vysoko sliznicu a tu kavitu a že mám prísť v pondelok na odbery že ako

tehotna40
8. mar 2024

@anazuz20 podľa mňa si tehotná, len si mala neskôr ovulaciu. Nezostáva nič iné len čakať. Držím palce nech to dobre dopadne a veľa zdravia

anazuz20
autor
10. mar 2024

@tehotna40 a testy dneska takéto ? Spodné testy na oboch fotkách ráno

zuzi0911
10. mar 2024

Dr je celkovo akýsi divný..hcg negatívne nie je a nález 18mm .kde na ľavej strane ...na vaječníku,maternici ?..lebo aj to moze byt plod vak ....
Mne pri 3 dnovom meskani som malá 3 mm nález.. plodovy vak 😊...a hneď mi povedal,tehotna som...ani krv nebral
Držím palce

anazuz20
autor
10. mar 2024

@zuzi0911 chápeš keby mi testy nesilneli nepoviem ani pol slova a on povie že hcg negatívne ? Áno na ľavej strane ale nepovedal že čo je vo veci absolútne a potom aby som bola kľudná a nerozmýšľala nad tým

zuzi0911
10. mar 2024

@anazuz20 skus sa nestresovat . Ak testy silneju ..tak to 18mm je podľa mňa plodovy vak...

anazuz20
autor
10. mar 2024

@zuzi0911 a prečo mi to nepovedal keď ma vyšetroval? Hádam dr je povinný oboznámiť pacienta že ako to dopadlo chápeš a toto je najhoršie že zajtra je tam zase iný dr

sonka333
10. mar 2024

@anazuz20 bude to dobré 🙏🥰uvidíš....🤰...chápem že ťa dorazil ale ako som už povedala...isla si tam skoro.....uvidíš že keď pôjdeš tentokrát už to bude o inom...ale aj tak ...ten dr. uznávam...mohol ti aj vysvetliť viac...

anazuz20
autor
10. mar 2024

@sonka333 a úplne a ja chápeš som len pri Tom ako to dopadne všetko a ako ďalej :(

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre