Ahojte, chcem sa opýtať možno hluku otázku. Ale predsa, bez ohľadu na to čo si pomyslíte.
Snažíme sa o bábätko už 6 mesiacov. Styk máme pravidelný, každé 2 dní. Ovulácia potvrdená lekárom. Tento cyklus prišla ms. Ale iná. Vôbec mi nebolo zle, teda minimálne. Každý cyklus doslova trpím. Teraz som fungovala úplne normálne. Trvalá asi 5 dní a nebola moc silná.
Je teoreticky možné, že by som napriek tejto ms mohla byť tehotná ? Zajtra mám volať ohľadom výsledkov homornalneho profilu.
Ďakujem.
@stellarstar po pravde test som si nerobila, žiadny doma totižto nemám
Úplne bezpredmentná debata. Podstatne je, aby si si urobila test
Teorericky je mozne hocico. Ale v tvojom pripade by bolo fajn mat doma par testov.
Urob si test a uvidis. Kamoska mala kazdy mesiac ms do 4mes tehu netusila ze je tehotna. Nakolko meria takmer 180cm ani brucho nemala.
pol roka sa pravidelne snazite o dieta a nemas doma test? 🤷🏼♀️🙈
@zuzuliennka1 vzhľadom na to, že som dostala ms, ma už ďalšie testy nenapadlo kupovať 🙂
ja som tak bola tehotna s dcerou🙂
@zuzuliennka1 ani ja som nemala doma testy. Nemala som dôvod testovať, keď nemeškala MS
Možné to je, existuje veľa prípadov.
My sa sice nesnazime, ale obvykle mavam "jatky" , a pred 3mes.som mala ms taku slabu ,inú, ze som si myslela, ze som tehu, este som taku nikdy nemala. No dalsi mesiac som to mala spocitane , ako na zabijacke🙈
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Keď máš ms a negatívne testy tak nie