Tehotenstvo i napriek negatívnemu testu pred menzesom

16. aug 2020

Zienky, asi blba otazka, no aj tak sa opytam 🙂 Moze sa stat alebo stalo sa niektorej z vas, ze bol teh. test negativny 1-2 dni pred ocakavanou menstruaciou (pricom fyz. priznaky tehu ste citili), a aj tak ste boli tehotna? Ci ono ked je den-dva pred MS test negativny, tak uz nie je sanca, ze by tam bolo tehotenstvo? Za zmysluplne odpovede dakujem (PS: Ano, v najblizsich dnoch to budem vediet naisto.. bud pride alebo nepride.. ale to cakanie je hrozne.) 😎

denden77
16. aug 2020

pri prvom tehotenstve mi slabu druhu ciarku ukazalo az na 5ty den meskania.. drzim palec 🍀

nikpa
16. aug 2020

Ano, kľudne sa môže stať, ze ti ešte neukázal...

miky25117
16. aug 2020

Priznaky nemozu byť tehotenske ak je test negativny pretoze prave hcg hormon sposobuje priznaky to ale neznamená že nemozes byť tehu skus test v den ocakavanej ms držím palce

ronny182
16. aug 2020

Ahoj, ja som si po vynechanej menštruácii robila test a bol negatívny... Keďže mám nepravidelný cyklus veľmi som to neriešila (pod nepravidelným rozumej aj 3 mesiace nič)... O nejaký čas som išla na preventívku ku gynekológovi, ktorý mi oznámil že som v 16. týždni 😁... Takže test ma oklamal, už keď som si ho robila, som bola tehotná a nie zrovna krátko...

autor
16. aug 2020

@ronny182 uff..tak to ta gynekolog riadne prekvapil 😀

miiriaam
16. aug 2020

Ja som si robila test dva dni pred MS,bol negativny. Nahnevana som ho dala do obalu a odlozila,neviem preco🤷..potom som spravila test ked mi MS meskala asi 5dni,bol pozitivny😊 ..potom som to ukazala priatelovi a hovori mi ze ozaj neni negativny?ja ze niee,pozri tento je negativny a vytiahla som ten stary robeny 2dni pred MS a tam bol duch😃 ktory sa objavil az ked som ho s nervami odlozila..

kataka10
16. aug 2020

Ja som mala tiez pozitivny vysledok az niekolko dni po meskajucej ms.

noemikatka
16. aug 2020

Ja som raz mala 3 dní meškanie ms a bol len slabý duch tak drzim palce nič nie je stratené dokonca aj keď príde ms slabá aj vtedy je nádej že tehu žena je kedze su také ktoré aj pocass tehotenstva majú slabu menstruaciu✊✊🤰

ronny182
16. aug 2020

Keby nesedím tak ma asi zbierajú zo zeme 😅

autor
17. aug 2020

Dievcata, dakujem za vsetky info. Aj som si hovorila, ze este je nadej.. no ale vcera vecer nadej zhasla. ☹

noemikatka
17. aug 2020

To ma mrzí príde to my sme natom rovnako uz to nechavam na prírodu neprospieva nám to keď sa nicime testovanim😊❤✊

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre