Tehotenstvo i napriek negatívnemu testu

13. feb 2023

Spozorovali ste niektora na sebe nejake zmeny (caste mocenie, zvysena teplota, bolesti prs, podbruska, unava...proste pocit, ze je nieco ine) a test bol negat.? Este mam len pred ms, tak moze ist o pms, no kvoli inym priznakom som skusila aj test, ale zatial negat. Samozrejme, pocitala som s tym, len uvazujem, ci vobec moze byt pozit.

kristinka92
13. feb 2023

už by si s tým mohla prestat a navštíviť psychológa

autor
13. feb 2023

@kristinka92 prosim? Prvykrat sa snazime o babo, robila som si prvykrat test...neviem, preco by som mala ist k psychologovi :D

krissstiina8
13. feb 2023

Skúste test keď bude meškať ms

kristinka92
13. feb 2023

ak si iná používatelka ospravedlňujem sa…ale je tu jedna psychopatka ktorá každý tyzden založí tému že je určite tehotná keď mali sex dobre že nie včera a už ma všetky príznaky…myslela som že zas ďalšia jej téma

autor
13. feb 2023

@krissstiina8 skusim, urcite. Ani neviem, preco mi napadlo to skusat takto skoro. 🙂 asi preto, ze sa mi naskytla zaujimava prac. prilezitost a zvazujem, ci ju prijat. O babo sa snazime 3mes. a zatial prvykrat take "zmeny", tak neviem. Lebo zvazovala som, ze by sme na rok snazenie odlozili. Tazko sa rozhodovat.

lavinis
13. feb 2023

Áno, LOGICKY je veľa báb, ktoré budú tehotné napriek testu, ktorý bol negatívny, ak ho robili ešte pred očakávanou MS, keďže testovať sa má v deň meškania.
Nemáš zač

veronikaszabova
13. feb 2023

Priznaky su zo zvysujuceho HCG. Ak mas test negativny, bude to PMS

divokykonik
13. feb 2023

Ja som vždy mala "tehotenské príznaky" keď som nebola tehotná a keď som na sebe nič nespozorovala, tak vtedy som zrovna tehotná bola. Just take it easy. Urob si test pri meškaní MS a relaxuj. 😀

autor
13. feb 2023

@kristinka92 nie, pisem prvykrat, len tu mam rodinu..maminu, svagrinu...a nemusia vsetko vediet 🙂
Sama sebe sa divim, co mi to napadlo sa takto testovat na 13.dpo..ale na teste bolo, ze aj 6 dni pred ms mozem :D och, nechcem byt ako niektore zienky tu, lebo psychika potom pracuje...ale asi aj kvoli tej prac. prilezitosti mi to napadlo...
Ani neviem, co robit, ci vziat pracu a rok pockat s babom (mam 26) alebo pokracovat v snazeni...
Mam pocit, ze na dietatko nie je nikdy vhodny cas...tak som to brala ako osud :D, zial sa musim rychlo rozhodnut, tak aj preto mi napadlo sa tu opytat, ci to predsa moze byt tehotenstvo

monika259200
13. feb 2023

@kristinka92 🤣🤣🤣🤣

katarinka89
13. feb 2023

@monika259200 švagriná alebo sestra?

monika259200
13. feb 2023

@katarinka89 ani jedno 🤣 len mi prišlo vtipné, to že je tehotná keď mali sex dobre že nie včera 😆 a už má všetky príznaky 🤣 fakt som sa úprimne z chuti na tom zasmiala 😆

katarinka89
13. feb 2023

@monika259200 🤣 do kelu......

autor
13. feb 2023

@monika259200 asi nerozumiem :D to sa tyka mna? :D

zuzi0911
13. feb 2023

Nie to sa ta netýka, to je o téjj druhej...

Ja so vždy od 5dpo vnímala zmeny na sebe (bolesti,vône,nechutenstvo atď...)na 9dpo som uz mala 2 ciarky ....takže ešte neskôr otestuj...

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre