Tehotenstvo i napriek menštruácii

12. júl 2024

Ahojte, cela sa klepem, neviem, nerozumiem. Prislo mi rano nevolno, mne to bezvykne byvat takto. Tak som skusila tehotensky test, no problem je, ze som 11 DC, sex sme mali 8 a 4 dni pred MS a potom 4. den menstruacie. Ta bola uplne normalna, asi 4 dni pred MS som spinila, ale u mna je to normalne kazdy mesiac. Ale ten test vyzera riadne pozitivny. Som z toho v soku. To naozaj?
Ja som si zvykla merat aj bazalnu teplotu, ale teraz nemam na to cas, takze vobec neviem, ci teplota pred MS klesla ako zvykne a aka je teraz...🙃😬.

autor
12. júl 2024

Este, ten test je Graviclean, taky lacny, nie je to ten Pepino, co tu pozeram falosne ciarky ako na beziacom pase, ale aj tomuto neviem, ci mam verit. 😳

majamat
12. júl 2024

falosne pozitvine testy som tu videla roznych znaciek, nepamatam si ktore presne na 11DC je sanca mala, aj ked nulova nie je. este sa o tehu moze jednat.
no nema vyznam tu polemizovat, pockaj par dni a test zopakuj.

ak by si bola teraz tehu, tak potom uz bude o par dni viac a je tu moznost, ze by ti ukazal aj digitalny pokial viem, ten si pochvaluju.

majamat
12. júl 2024

tu sme riesili aj spominany Pepino test, ale videla som aj viacere falosne pozitivne, ale v komentoch je foto testu, ktory je este silnejsie pozitivny a tehu to nebolo. https://www.modrykonik.sk/forum/som-tehotna/pozitivny-test-negativne-hcg-z-krvi-2/#post-87895284

autor
12. júl 2024

No tak som spravila slavny test pepino a ten negativny. Tak dalsi test, co nebudem kupovat 🙃🙄.

autor
14. júl 2024

Panecku, mna z tych testov klepne snad. Este jeden pepino som vyhrabala a vecerny vyzera takto. To si snad robia zo mna prdel 🤪. Neda sa inak komentovat. Ta ciarka je daka nedokoncena 🤭😵‍💫. Musim zohnat daky kvalitnejsi test.

majamat
14. júl 2024

toto som nasla na MK a aj tto farmaceutka vysvetluje, ze uch tehu nepotvrdzuje

https://www.youtube.com/watch?v=r16qGxk3IgI


dolezite je, aby bola ciarka vyrazna. vtedy je to jasne.

autor
15. júl 2024

No ved ja si myslim, ze tehotenstvo to nie je, len ma hneva ta nekvalita testov, ze sa otestujes a cakas pravdivy vysledok.

majamat
15. júl 2024

tu nei ej problem v testoch,a le v ich vyhodnoteni.
taketo testy by sa vobec nemalipovazovat az pozitivne.

zuza265
15. júl 2024

Autorka neskusala si aj iny test? Lebo tie ciarky zas nie su take slabe

sense
15. júl 2024

Sprav si digitálny a budeš vedieť načo. Si namiesto x takýchto testov. Druhá možnosť počkať 2 dní a vyskúšať test rovnakej značky.
Mne ukázal aj clear blue včasný peknú modrú čiarku v den kedy mala prísť ms v limite aj keď bola tensia ako kontrolná a tehotná som nebola

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre