Tehotenstvo i napriek menštruácii

24. máj 2024

Pekný deň,

Chcela by som sa spýtať či je možné, že keď som mala minulý mesiac styk v čase ovulácie (predpokladám, ze asi bola nakoľko ma pichalo na jednej strane podbruška) pričom styk bol nechránený - štýl ak sa podarí tak sa podarí.. lenže menštruáciu som dostala minulý mesiac tak, že prvý deň ráno začala tak, že len take bledunké ružové povedala by som, že asi za dve kvapky. Druhý deň to tiež bolo také slabšie a až potim cca dva dni taká silnejšia a nakoniec posledné dni len tak trošku.

Teraz mi skoncilo ovulačné obdobie ale mám nafúknuté podbrusko a naliate prsia.

Môže sa teda stať, že mohlo by ísť o tehotnetvo i napriek predchádzajucej menštruácie?

Test nebudem robiť, len pre zvedavosť sa pýtam.

Ďakujem za odpovede ;( pekný deň želám. 🙂

pabla99
24. máj 2024

Nie
Nafúknutá s naliatymi prsiami po ovulacii bývam aj ja.. klasické PMS priznaky.

autor
24. máj 2024

*;)

ms_green
24. máj 2024

Tiež si myslím, že nie, menštruácia asi slabšia ale pomerne silná na to aby to bolo len nejaké špinenia. Ja mávam počas ovulácie tiež občas naliate prsia. Ak si chceš byť istá sprav si test, ak by si bola tehotná už bude silno pozitívny, keďže prešlo dosť času ale toto za mňa nie.

dadka1997
24. máj 2024

A to mame ni odkial vediet ked nechceš testovať ? 🤣 možné je vsetko, tak ako aj kalsicke priznaky PMS

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre