Tehotenstvo alebo zápal

19. jún 2021

Dobrý deň,
V pondělok (14.6) som mala pohlavný styk s priateľom, nechránený. Bohužiaľ po asi 10 minutách sme skončili lebo ma to opravdu neznesiteľne bolelo. Problém je že mi týmto dňom začali plodné dny. A dnes, sa mi objavil taký.. strašne mazľaví aj ťahací výtok, možna ovulácia. Ale na internetu sa písalo že hlien pri ovulacii je čisto biely ako uvarené bielko. Znamená to nejaký zápal, alebo príznak tehotenstva, ačkoliviek sa priateľ neurobil ani pred, ani počas styku?

autor
19. jún 2021

Chcela by som dodať ešte že má neuveriteľne bolí v oblasti vaječníkov.

sunshine_18
19. jún 2021

Máš ovuláciu, niesi momentálne tehotná, ale môžeš otehotnieť keď budete mat teraz styk.

riderka1
19. jún 2021

Isto nie ako uvarený bielok 😁 surový, čiže číry a ťahavý...

pondelok01
19. jún 2021

Na internete teda toho popisu 🤦🏻‍♀️ Alebo treba citat s porozumenim. Hlien pri ovulacii je ako surove vajickove bielko. Priesvitny, husty a tahavy.

s_a
19. jún 2021

Nie, 5 dní od styku nebudeš mať príznak tehotenstva 🤦‍♀️

monka105
20. jún 2021

Je to ovulácia. Ale pozor, nie vždy pri ovulácií musíš mať taký hlien. Tak krátko po styku by si ešte nemala žiadne príznaky, nemusíš sa báť. Bolesť môže byť práve z tej ovulácie, ja osobne mávam ovuláciu bolestivejšiu ako MS.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre