Ahojte, potrebovala by som poznat Vas nazor. Som len 2 mesiace po porode a musim zacat uzivat lieky, budem musiet prestat dojcit.😢. Pre istotu som si spravila aj tehotensky test, keby nahodou. No raz sme si nedali pozor, ked som este netusila nic o liekoch. Druhe dietatko by nebol problem, aj takto skoro, prve sa nam nedarilo dost dlho. Ale do toho moja diagnoza. Test vyzera takto a panikarim. Este si zopakujem o 2 dni. Menzes este nemam, samozrejme. Co si myslite? Nezda sa mi ta ciarka ruzova, tak asi kanalik.
Nie, ta čiarka by musela byť bližšie.
Skús pre istotu ešte jeden test.
Ja som mala taký pri troch deťoch co mam doma
Zamňa kanalik jak vyšitý ale sprav ešte jeden test pre istotu
ja ti nevim Karle.. tiez by som radsej skusila este jeden.. a o 2 dni 🤔
Tehotenstvo . Ja tam vidím slabo sfarbenu čiarku, nie kanalik
Och, dakujem, baby, tak otestujem este raz, ale asi o take dva dni, to ma zatial nezabije. Tie lieky su dost zle v pripade tehotenstva, tak radsej si byt ista.
Potom pošli testík ako ti vyšiel nech ti môžeme pogratulovať ❤️
@cookie29 nooo...asi trosku neskor, bezala som k malemu. No ja som mala jedno biochemicke, to bolo trosku silnejsie, ale mozno je skoro. No uvidime, co ukaze o 2 dni. Len neviem, co s tou mojou liecbou potom ☹...
Daj vedieť
Drzim prsty ✊
No ešte jeden rovnaký test o 2 dni. Ale mne to ehm.. príde pozitívne
Skús o dva dni👌
Takže ďalšie testy boli jasne negatívne, neviem, čo to malo znamenať...
Chcem sa spytat ako to dopadlo tiez mi tento test vysiel podobne...
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Tu je foto testu.