Ahojte baby, poprosím vás o vaše skúsenosti... Poslednú MS som mala 13.8 ... Môj cyklus je nepravidelný.. 29.8 som dostala slabé špinenie ktoré trvalo 4 dni,tak som myslela že sa mi spúšťajú, síce skoro o 2 týždne skôr,ale pri mojom cykle by ma to neprekvapilo.. tehotenstvo vylučujem, nakoľko cez MS sa otehotnieť nedá... Mám pre istotu navštíviť lekára, pretože nikdy predtým som nič podobné nemala 😒
@mina17 ja neviem 😀 keď by áno, potom to špinenie môže značiť uhniezdovanie??? Ja sa len bojím aby to nebolo niečo vážnejšie 🙄
@christinka1 je veľa možností ano môže byť uhniezďovanie alebo aj niečo ine to už povie len doktor pripadne tehotenský test
@mina17 ja by som bola rada, keď by to bolo uhniezdovanie... Pôjdem skúsiť test ale ešte je asi skoro... Zase sa bojím sklamania... Pretože už toľko krát som si myslela že.... A nič
@christinka1 to už neviem ja som si urobila test až jak mi priateľ povedal že som tehotna6
@mina17 😀😀😀 tak ja počkám a potom dám test
@christinka1 ak to bolo v strede cyklu - ovulacne spinenie/krvacanie
urob si tehotensky test a eventualne zajdi ku gynekologovi, najma ak nechodis na pravidelne prehliadky...
@veronikaszabova určite to bolo ovulačné špinenie, pretože uhniezdovanie trvá len 2 dni
@christinka1 treba pockat este nejake tie dni a skusit test...mohlo ist aj o ovulacne spinenie, ako si napisala ale kludne aj o tehotenstvo...
@dada_99 skôr myslím že to bolo ovulačné špinenie... Uvidím keď začne meškať ms, potom budem testovať
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@christinka1 odkedy sa nedá otehotnieť počas MS ?mojej kamarátke doktor kázal skúšať práve cez MS keď sa snažili a nešlo a otehotnela hneď po prvej skuške takže tym že neotehotneješ cez MS moc nepočítaj