Dnes mi mala prísť ms, robila som si asi o 18 test značky top test z dm-ky a negatívny. Viem,že to je skoro, ale sú spoľahlivé aj tak? Prsia ma bolia a v podbrušku mám celkom dosť bolesti od včera rána a stále nič.
Ak ti mešká MS, tak test by už bol pozitívny.
Skus ešte z prvého ranneho moču 🙂
Môže to byť stále PMS
@nelca0510 aj keď som mala 2 dni silné bolesti v podbrušku ako pred ms a zrazu odzneli? Ešte som toto nikdy nemala
@zuzanockamt ale coby moze mat kludne posunutu ovulaciu, aktualne mi meskal az tri dni kym mi test ukazal.
@ivkam29 Tým pádom ti nič nemeškalo, keďže ovulácia bola posunutá. Ak pozná termín ovulácie a LF, tak si to vie odsledovať a vie,kedy urobiť test. Keď sa posúva ovulácia, tak sa logicky posúva aj príchod MS. Len sa treba v tom trošku vyznať.
@monsterablue ranný moc je koncentrovanejši nejde o časový úsek ale Ďakujem za poučenie keď už muselo byt 😂😂😂😂
@zuzanockamt ja sa v tom vyznam dostatocne, slecna nepise kedy mala ovulaciu len kedy jej mala prist menstruacia, takze nemusi mat odsledovanu ovulaciu.. a teda nebudem davat taketo jednoznacne odpovede, ktore by ti ani sam doktor nepovedal v danej situacii.. a to teda viem z vlastnej skusenosti. Ale to strata casu tu tu maju aj tehotne zeny menstruaciu 8 mesiacov 😀
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Skus o 2 d