Tehotenstvo a mrcha

milaada
2. nov 2012

Žienky,ktoré ste niečo podobné mali prosím poraďte.S manželom sme mali posledný sex 14.10. mrchu som mala dostat včera,také špinenie ako pre ňou mám ale už týždeň a ja mám stále dosť silný menzes,no teraz skoro nič no krv je na vložke stále ale fakt len trošičku za celý deň a dnes mi nedalo,testla som a mám tam slabého ducha....som teraz z toho všetkého nervozna....minulý týždeň som bola u dr. ale ten nič o tehotenstve nevravel ale ak by som aj bola tehu tak by to nebolo este vidiet...Nemala by uz byt na teste pekna výrazná čiarka?Prosím ktora ste mala mrchu pocas tehu ako to u Vás prebiehalo?

prahaxx
2. nov 2012

no nie som v tomto pripade optimista, na teste sa objavuje ciarka vtedy, ak je prilis vela namoceny, skus o 3 dni test zopakovat a uvidis vysledok, len daj pozor na to namacanie, presne podla instrukcii.. k doktorovi potom v cca 8 tyzdni(pokial nebude iny problem), az vtedy je vidiet, ze co a ako..
ja som mala 3 dni pred ocakavanou mrchou uz vyrazne ciarky (kazdej zene vsak stupa tehotensky hormon inym tempom), spinit som zacala az po tyzdennom meskani, museli mi nasadit lieky, aby sa tehotenstvo udrzalo

raza
2. nov 2012

tak keď som otehotnela prvý krát, ukázalo slabého ducha v deň očakávanej mrchy. teraz (som v 5 týždni - tfuj, tfuj) mi ukázalo slabunkého ducha až keď mi 2 dni meškala . ale ešte sa neradujem, ešte sa nikde nechválim, prvé tehu dopadlo zle 😢
čo sa týka toho špinenia, viem, že aj sestra tak mala pri druhom tehu, že asi 2-3 mesiace špinila v čase mrchy. ale presne to neviem...
držím päste, nevešaj hlavu, ja si myslím, že to mohlo výjsť 😉 daj potom vedieť 😉

jankagun
3. nov 2012

ahoj,ja som mala mrchu 4mesiace,test bol stale negativny a potom sme zistili ze uz som 4mesiace v tom 🙂 a pri druhom som mala 2mesiace .takze ja mavam mrchu aj ked som tehu..ale skus si neskor test zopakovat.

julietta246
3. nov 2012

ahoj, ja som mala tiez na zaciatku raz velmi slabu menstruaciu a ani ma nenapadlo, ze som tehotna... zistili sme to az v 12. tyzdni...

ematko29
3. nov 2012

@jankagun ahoj no tvoj prípad ma vvelmi zaujal,ako je možné,že testy 4mesiace negatívne aj mrcha bola aty si bola 4mesiace v tom?no je vidieť,že zázraky sa dejú.

milaada
autor
3. nov 2012

dnes za celý deň mám veľmi slabumrchu,netestovala som.no vždy kedď dostanem tak prvé 5 dni mám takú silnu že až a teraz no nechápem čo sa deje.....

jankagun
4. nov 2012

@ematko29 vraj mrcha skresluje tehotenstvo.ja som si testy robila kvoli tomu,ze sme sa snazili, ale mala som aj mrchu.iste su len krvne testy.ja som nahodne sla na kontrolu na gyncu,a tam mi oznamila doktorka,ze uz som 16tt. 🙂 ..ani zle mi nebyvalo,ani som nevracala.no a pri druhom sme sa ani nesnazili,az mi zrazu neprisla mrcha,tak som zasla na gyncu a tam mi opat oznamili ze som uz v 12tt. takze dva mesiace zase normalne mrcha cez teho. som asi 1pripad zo 100 :D

montanka78
18. máj 2015

Ahojte mozte mi poradit ..2tyzd mi meskali prisla mrcha ....len sa stale citim ako pred mrchou nafuknute brusko , vcera som zvracala, toci sa mi ...., mam bolesti v podbrusku, nechutenstvo, hnacky no hruuuza v 1.6mam vysledky krvi tak neviem mozem byt tehotna dakujem za kazdu odpoved

kristinka28
18. máj 2015

@montanka78 skus testik moja

montanka78
18. máj 2015

Ten bol rob.u mojej gyn.len pred mrchou...ja fakt neviem necitim sa moc,dobre , moze to byt aj nieco ine.Dakujem kristinka 28 a vam za kazdu odpoved

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre