Ahojte baby som 3 mesiace po pôrode, ms ešte neprišla
No teraz problém 😄 mám už pár dní bolesti v podbrušku a býva mi zle
Je možné otehotnieť aj keď som ešte nemala menzes? Plne kojim 🤷🏻♀️
Menstruacia pride po ovulacii, ak sa vajicko neoplodni, cize ano, mozes otehotniet aj pred prvou ms. Kamoska ma madzi detmi rozdiel 14mes, tiez to stihla hned v prvy cyklus co jej nabehol este pred 1ms 😂🤷🏼♀️
Skus test a uvidis
Kokos baby nestrašte, 3tie hneď takto po sebe to nedám 😄 asi počkám pár dní a ak to neprejde skúsim test 😄
my mame v rodine taký prípad. rozdiel medzi deťmi presne rok, žiadny menzes ešte nebol :D
Môj druhý syn sa narodil 11 mesiacov po prvom pôrode a "dala" som to...A nič neľutujem....
Mala som nechránený styk samozrejme 😄 ale od mojich 17tich s teraz už manželom nepoužívame žiadnu ochranu len prerušovanou súlož a teda obe deti sme mali presne vtedy keď sme chceli. A žeby teraz sa takto zadarilo sa mi nechce veriť 😄 a to som čakala na prvú ms nech si hneď dám teliesko pre istotu
A samozrejme že by sme to zvládli a tešili by sme sa, ale ďalšie sme neplánovali alebo teda aspoň nie takto skoro 😄
Moja svokra má rozdiel medzi prvým a druhým synom presne 10 mesiacov, takže všetko je možné.
Keďže píšeš : mala som nechránený styk samozrejme....tak aj samozrejme môžeš byť tehotná (napriek prerušovanej sulozi)
Teoreticky to môže byť aj ovulácia.
@alienkami to určite nie, bolesti pri ovulacii mávam úplne iné silnejšie a vždy len 1 deň
Hypoteticky sa da tiez poznam take priklady 😀 a po porode je zena vraj aj plodnejsia ze sa lahsie otehotnie takze ak ste fungovali na prerusovej roky nemusi znamenat aj teraz... my sme sa o prvu dcerku snazili pol roka, druby jeden mesiac sme si nedali pozor a sup a teraz tiez po druhom porode cakam na prvu ms a idem na teliesko tiez lebo uz sa bojim len tak pokusat stastie haha 😂 dajte vediet ako to dopadne som zvedava 😊
Jasne... Najprv je ovulácia potom menzes po pôrode je to inak... A ja mám kamošku ona je od sestry iba o 11 mesiace mladšia 🤣🤣🤣 boli ako dvojičky a dodnes sú... A tiež ich mamka asi do 6 mesiaca nevedela, že je tehotná a zrazu mali do roka 2 bábätká
@tayla aj ja mam tak deti 😁 starší január, mladšia december 😁 keď predkladám niekde rodné listy sa ma pýtajú ci tie dátumy sú dobre 😁
Nespoliehaj sa na dojcenie. Otehotnela som presne 3m po porode. ;) Plne som dojcila.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Ano moze, na tvojom mieste by som si radsej spravila test a ked tak zajdi k doktorovi