Tehotenský test z ranného moču

yamahka
21. nov 2022

Dievčatá, som si dnes ráno robila tehotenský test z ranného moču. V 1.den meskajucej menštruácii. Vyšiel mi takto. Neviem čo si o Tom mám myslieť. Ja len vidím že je tam duch na tej druhej čiarke..? Alebo som len slepá🙂) Ďakujem za odpovede.

zmrzlinka2021
21. nov 2022

@yamahka Ak nie si si ista, pockaj este 2-3 dni a sprav si test znova.
Ak budes mat 2 ciarky - si tehotna.
Ak budes mat 1 ciarku - nie si tehotna.

sudocek
21. nov 2022

@yamahka mne sa zdá že tam niečo je 😊

niky1141997
21. nov 2022

@yamahka Ahoj.To je Livsane test? Mne mešká 3deň a dnes z ranného moču nič a potom som spravila aj druhý okolo 10:00 a mám tam čosi🙄ale neviem či sa na to spoliehať.Na tvojom vidím krajšiu čiarku🙏

nina004
21. nov 2022

@yamahka Tiež vidím ducha. Mne tento test ani v jednom tehotenstve neklamal. Držím prsty ✊❤️

yamahka
autor
21. nov 2022

@niky1141997 áno, to je ten livsane, som si robila s toho. Vyšiel mi takto. Ale keď si Ty robila druhý test, tak vidím tam taktiež ducha. Držme si palce🙂)) Nechcem sa otestovať každý deň tak necham to tak na piatok či pondelok a uvidíme🙂))

niky1141997
21. nov 2022

@yamahka Ja tiež asi otestujem v stredu.Lebo mi toto absolútne nejde do hlavy že 3 dni mešká ms🙄 ale radšej sa pripravujem na to že to ešte príde,pre istotu.Držím ti tiež palce🙏dáme si info

p.j.jacky
21. nov 2022

@yamahka vidím // , gratulujem

bambieblue
21. nov 2022

@yamahka test je negativny , prsne ten isty som mala aj ja 2 dni meskajucej ms a nakoniec na 4 den mi dosla ms

andie2810
22. nov 2022

@bambieblue test negativny nie je... negativny test je vtedy keď je iba jedna kontrolna čiarka... autorka ma aj druhu testovaciu čiarku .. slabu, ale ma.... to že si ty mala falošne pozitivny test alebo možno biochemicke tehotenstvo neznamena že to tak bude mať každa.... napisať skusenosť ako si to mala ty je jedna vec... ale davať inej žene ortiel na zaklade svojej skusenosti je podľa mňa dosť odveci... to je to iste akoby som ti ja napisala že ti bude zle keď zješ klobasu, pretože mne zle bolo keď som ju zjedla 🤦‍♀️

yamahka
autor
22. nov 2022

A tak je to...

bambieblue
22. nov 2022

@andie2810 ja som napisala len moj nazor 😉 na to obrazku neni vidno podla mna totizto cize asi tak. zbytocne si sa rozpisala ,prajem pekny vecer👍

niky1141997
23. nov 2022

Baby,tak ja sa vám hlásim že nič.Kúpila som clearblue a negatívny😊Ďakujem vám za vaše názory❤️❤️🙏

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre