Ahojte baby rano som si robila mamatest hned po namoceni mi ukazalo druhu slabu ružovú čiarku neviem ci to vidno na foto.... Ake mate skúsenosti? Co si o tom myslíte?
na teste vidím len jednu čiarku...druha tam nie je....
Niečo málo vidím skus zajtra
Na tych fotkach to nevidno to je pravda 🤔 ale mate niektora skusenost s takou slabou ciarkou
@xxxmiaxxx ano môže to byť kanalik. Koľko ti meška ms??
@klarissa25 2 dni
na teste nevidím žiadnu druhú čiarku. ak ty vidíš slabučkú, tak počkaj pár dní a test zopakuj.
No ja ju vidím.Neviem ako ostatné.Ale je slabá.Skús za 2 dni.
A skúsenosť mám takú, že mi meškali 2 mesiac.Objavila sa mi slabá čiarka.Došla MS a testy sú už čisté.
Je tam aj druhá, no pri meškaní 2 dni by mala byť silnejšia ... takýto test som mala 4-5 dní pred príchodom MS
Baby opravujem sa zle som si ja blba pozrela kalendár mam dostať len o 4 dni🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Ja vidím,je to slabucke ale je
@xxxmiaxxx tak potom v pohode môže byť takýto test
@xxxmiaxxx tak tomu asi nasvedcuje ten negativny test
@xxxmiaxxx to je dobre, ze si si to vsimla. to vysvetluje, ze druha ciarka na teste nie je. myslim, ze menstruaciu normalne dostanes.
@xxxmiaxxx - ako ja tam síce tiež nič nevidím, ale hlavne chcem napísať, že každej ducha/čiarku ukáže inak.. Mne meškali 2tyzdne a testy boli stále negatívne.. A z tých negatívnych testoch mam doma už 7 r synčeka..
Dievčatá viete mi poradiť ? Mám asi nejakú zlu várku mama testov. Prvá foto robena včera, pekná čiarka. Zvyšné Dnešné testy. Chápete to? Robené z prvého a toho istého mocu odobratého do nádobky. Napili sa všetky 4 bezchybne. Koľajnice hneď na dvoch . A dva ostali čisté. Čomu veriť ? Máte podobnú skúsenosť?
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.