Ahojte.
Chcem sa spýtať, či sa niekomu už stalo, že tehotenský test ste omylom ponorili až nad rysku maximum a vyšli vám 2 čiarky? Kontrolná bola pekne vidno a tá druhá len slabulinko a len polovička. Ďalšie 2 testy boli negatívne.
Ďakujem pekne.
@zuzu2190 áno,bol to len kanalik....keď test veľmi premocis,vyskočí aj druhá čiarka /len kanalik/ a po uschnuti testu,čiarka úplne zmizne
@mimka11111 ďakujem pekne za odpoveď, nikde na internete som podobnú skúsenosť nenašla 😊
ja som raz takto ponorila moc a mne oraveze neukazalo ani kontrolnu. cize bud bol cely vadny a bola to nahoda alebo som ho pokazila 🙈
ja som raz takto ponorila moc a mne praveze neukazalo ani kontrolnu. cize bud bol cely vadny a bola to nahoda alebo som ho pokazila 🙈
@miskamia1 čosi sa tam črtá. Ja som mala pri obidvoch deťoch, takú slabulinkú čiaročku a tehotná som bola, to sme sa zámerne ale snažili. Dokonca pri druhom som najskôr nič nevidela a keď mi to nedalo a vytiahla som ho z koša bola tam aj druhá čiarka. Najlepšie je ranný moč, ten je najviac koncentrovaný, skús ešte zajtra, pozajtra spraviť 😊
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@zuzu2190 daj foto.