Ahojte,
robila som dnes ráno tehotenský test (4 dni pred plánovaným menzesom),
Jedna čiarka je dosť silná a tá druhá menej...je možné že som tehotná? Alebo to môže mať súvislosť s tým, že mám za chvíľu dostať menštruáciu
ďakujem 🙂
Gratulujem. 🍀 Urob si ešte o pár dní ciarka by mala silniet 🙂
@maja210 anoo si tehu 🙂 skus urobit za 2 dni a bude silnejsi. Gratulujem
Ja tam tiez vidim ducha a myslim si, ze ak si test o par dni zopakujes, tak ta druha ciarka zosilnie. Gratulujem
@maja210 gratulujem 🙂
ďakujeeem 🙂 DÚFAM ŽE TO BUDE TAK 🙂
@maja210 Dva testy na foto 4 dni pred MS a jeden test na foto v den MS. Aktualne 8tt 😉
@sonnenshein gratulujem 🙂 tak dúfam že to bude aj môj prípad a že sa neteším zbytočne 😍
@maja210 Zacina to rovnako, takze si trufnem Ti pogratulovat aj ja! 🥰
@sonnenshein dúfam že to tak bude..len nemám vôbec žiadne príznaky ako čo som čítala na nete, nieje mi zle, nevraciam, nezdá sa mi žeby mi stmavli bradavky ako to niektoré popisujú, ani som nešpinila..
maximálne som od štvrtka nehorázne podráždená :D každá blbosť ma rozčúlila, ale prikladala som to k blížiacej sa menštruáci..
@maja210 Z toho si vobec nic nerob, pri dcere som zistila ze som tehotna az v 9tt, dokonca aj MS som mala normalne. 😀
@maznoskamoja Skus test s vyssou citlivostou, alebo zopakuj ten isty o 2-3 dni. Ak bude ciarka silniet, objednaj sa k lekarovi na potvrdenie gravidity 🙂
@sonnenshein tak a som v 5týždni ;) potvrdené ;)
@maznoskamoja Gratulujem a zelam nadherne tehulkovanie 🙂
@sonnenshein ďakujeme no zase po 10rokov no dufam ze to zvladnem 🙂
@maznoskamoja Ja po skoro 12tich, takze neboj, nie si v tom sama 🙂
@bibi14031996 tak co, bude babo?
@luculele aj mne sa zda trosicka ..
@bibi14031996 podla mna negativny
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Je to pozitivny test, gratulujem 🙂 🎉