Ahojte mamičky . Chcela by som sa opýtať s manželom sme sa rozhodli pre druhé babo , ale je to čerstvé snažíme sa len niečo okolo 2-3 mesiacov . Dnes sme mali ísť na jednu oslavu tak som si pre istotu urobila test , a vyšiel že jedna čiarka ( negatív ) silná a potom tá čo je pozitívna tak slabá . Je viditeľná ale nie tak ako tá prvá . Chcela som aj fotku priložiť ale neviem to odfotiť tak aby to bolo reálne . Máte niekto s týmto skúsenosť ? Manžel nechce aby som sa predčasne tešila . Mám si urobiť kontrolný ? A ak áno za koľko dni ? Ďakujem za všetky rady 🙂
no tazko povedat, ci to neico znamena, moze to byt presvitajuci pasik, moze to byt duch, ktory moze zanmenat aj tehu,a el aj nemusi,
v akej faze cyklu si? kedy mas mat ms?
@danielka1905 ak tam je naozaj druha ciarka,aj ked slaba,tak tehotna si. Otazka je ci bude silniet - to vediet nemozes dopredu. Kup si digitalny test a urob si ho v den ocakavanej MS, to uz bude s istotou.
@majamat ms by som mala dostať teraz v pondelok .
@danielka1905 takto to nejako vyzerá . Urobila som si teraz vďaka mojej netrpezlivosti druhý a je to iste .
tak si ten test urob v pondelok z ranného moču, to bude istejšie.
@mariaveronikag dobre ďakujem som zvedavá teda 🙂
Ale veď to je ružové jak blazen, žiadny kanálik.. Gratulujem ☺️ len na oslave budeš na sucho 🤷♀️😁
@panda21 🤣🤣🤣🤣 určite ?
@danielka1905 v pondelok bude tá čiarka silnejšia 🙂 blahoželám
@mariaveronikag no dobre tak teda ďakujem dám vedieť ako som dopadla v pondelok 🙃
tešíme sa 🙂 s tebou
@mariaveronikag ❤️❤️❤️
@danielka1905 jasné, toto je pozitívne na míle ďaleko 😁 v pondelok ti oči vypadnú aká bude silná 🤞💪
@danielka1905 tak to veru vyzera pozitivne, gratulujem, na oslave teda musis striedmo
@majamat radšej vôbec 🙂
@danielka1905, o tom niet pochyb 😊. Gratulujem ❤️
@danielka1905 tak jest mozes. 😀
@majamat myslím že som našla vysvetlenie prečo toľko jem myslela som že to je blížiacimi sa ms 🤣💁♀️
To je pekna ciarka, si tehu
@danielka1905 100% 🥰
Tak toto je pozitívne až-až, 😅 nieked sa tu fakt hľadajú duchovia a neexistujúce neviditeľne čiarky ale toto sú čiarky ako facka, jasne, ružové na bielom 😉🤰🏻
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@danielka1905 čiarka nemusí byť rovnako silná, aj slabá znamená pozitívny test