Tehotenský test robený počas dňa

26. feb 2021

Zdraviim, technická otazka - ked si chcem test urobit pocas dňa a pred tym by som 2-3 hod nepila, bude to mat podobny efekt ako keby robim z ranného mocu? Dakujem za odpovede a zelam pekny den🙂

babovka2321
26. feb 2021

Nad tym mozeme len polemizovat, ale spravnu odpoved ti nikto neda 🙂 ja som mala napriklad poobedne testy tmavsie ako ranne. Skusit mozes, ale neporovnavaj intenzitu ciarky so svojim inym rannym testom (ak nejaky mas).

autor
26. feb 2021

@babovka2321 tak nad tym uvazujem, ze aj pred robenim ovu testu sa nema pit nejake 2hodky aby bol moc menej zriedený..ze mozno aj pri tomto by to fungovalo ..vdaka za odpoved🙂

babovka2321
26. feb 2021

Ja si myslim, ze to urcite pomoze nepit aj pred tehotenskym testom, ak chces robit pocas dna, takze kludne skus 🙂

nikpa
26. feb 2021

Ja som si vždy robila pocas dna a žiadne prípravy nepitia som predtým nerobila ☺

zuzsat
26. feb 2021

Ja rovnako ako @nikpa. Dokonca som zastanca toho ze najlepsie ukaze test robeny medzi 10-11 rano o 20-21.00 vecer.... Zatial sa to potvrdilo u viacerych zien ze ranny moc takmer neviditelny duch a na obed ovela viditelnejsi bez tazkeho hladania

amelie2017
26. feb 2021

Ak si jo robis uz v case meskania, tak je to viav menej jedno. Ak uz niekolko dni pred terminom ms, tak bude v oboch pripadoch pravdepodobne negativny. Ale mne napriklad ukazal aj poobede uz 2 dni pred ms, ale uz som mala dlhsie priznaky na tutovku.

zuzkalujza
26. feb 2021

Ja som vždy mala počas dňa tmavšie ako ráno, takže kľudne testuj kedy chceš. A áno,čím menej pred tým budeš piť, tým menej bude moč riedený a tým skôr môže ukázať.

miirka123
26. feb 2021

Ja som tiež mala jeden poobedná test silnejší ako ranný na druhý deň 🙂

jaskolka
26. feb 2021

Ak ti už mešká menzes, v podstate je jedno, kedy robíš test. V prípade tehotenstva už budú //

autor
26. feb 2021

@jaskolka este 2 dni do ms ..urobim ho radsej ráno

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre