Tehotenský test robený na prvý alebo druhý deň očakávanej menštruácie

27. feb 2024

Robili ste si prvy alebo druhy den ocakavanej MS tehotensky test? Vyslo niekomu pozitivne hned?

Mali ste oriznaky ako pred MS,?

dadka1997
27. feb 2024

V prvom tehu som si robila test 2 týždne po vynechani, pri druhom 8 dni pred ms, pri treťom 5 dní pred ms ...

Záleží, kedy bola ovulacia, kedy nastalo oplodnenie, kedy sa uhniezdilo a ako stúpa hcg

nika23t
27. feb 2024

Testovala som v ten deň, kedy som mala dostať ms a hneď silné dve čiarky. 28 DC.

autor
27. feb 2024

@nika23t ktory test je dobry ? Odporucate clearblue

katusik456
27. feb 2024

Testovala som na druhý deň meskajucej menštruácie práve clearblue digitálnym testom, ale využila som aj tie klasické tycinkove testy, neboli to pepino, ale nejaký iný typ z teta drogerie. Názov si vôbec nespomeniem teraz. Nemala som nejaký výrazný tehotenský príznak, co je úplne pochopiteľne, ale mala som veľmi citlivé prsia, na dotyk boleli pričom to nebol môj bežný príznak PMS nikdy. Podľa tohto príznaku okrem meskajucej ms som si robila test. Zadarilo sa na 1x po vysadení HAK.

autor
27. feb 2024

@katusik456 a ake cislo vam ukazalo pri digitalnom pocas druheho dna ked vam meskalo? Robi sa ten test večer alebo radsej rano ?myslim ten digitalny

nika23t
27. feb 2024

Ja som mala z lekárne, myslím ze Dr max, ale podla mňa je to jedno, v deň očakávanej ms už ukáže každý jeden, ak je žena s pravidelným cyklom tehotná.

mrsbntm
28. feb 2024

Ahoj, ja som mala dostať MS dnes, robila som si test v nedeľu (bola som buď 9 alebo 10 DPO) a vyšiel mi úplne pozitívny a odvtedy každým dňom mi tmavnú🤗 prikladám ti foto prvého testu, a dokonca nebol z ranného ale z večerného moču.

mrsbntm
28. feb 2024

@mrsbntm *a ešte dodám absolútne žiadne príznaky som nemala. Lenže nemala som ani PMS príznaky to mi bolo podozrivé - preto test.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre