Ahojte, poprosím o podobné skúsenosti a najmä aký bol reálny výsledok nakoniec 🙈 jasné, ze spravím ďalší, ale až o dva dni sa dostanem do lekarne. Sla som namočiť test, avšak omylom mi padol do pohárika s močom. Okamžite som ho vytiahla a namočila ho štandardne 🙂 výsledok na foto. Je možné, že je to tym sekundovym "celonamočením"? Ďakujem za odpoveď na moju adolescentnu otázku 😁
Gratulujem!!!!
@tygricatko keby bol rozmočený tak to máš celé fialové 😀 takto máš 2 krásne čiarky 💪🏽
@tygricatko gratulujem ❤️
Dámy, ďakujem za odpovede 🥰
Je to tým, že si tehotná. Gratulujem ☺️
@tygricatko asi som slepa ale druhu ciarku tam nevidim 🤷♀️
@tygricatko blahozelaaam😎
@jaruna123 fakt nie? Veď ju pekne vidno 😉
@tygricatko gratulujem je to tam 😊
@tygricatko pozitívny!
Som sa spučila a zohnala ďalší test dnes. Ten spravený bez padnutia 🙂 a čisto biely. Takže predsa to namočenie muselo spôsobiť pozitivitu. Škoda. Každopádne vám ďakujem. Bolo milé chvíľu sa tešiť 🙂
@tygricatko a mala si ten druhy test rovnakej znacky, ci aspon rovnakej citlivosti? Ak si uplne na zaciatku, jeden ti ukazat moze, druhy nemusi. Podla mna tiez nie je pozitivny preto, ze padol cely do mocu, ale preto, ze tam je zacinajuce tehu. Ja by som na tvojom mieste skusila o 2 dni
@marrilyn Skúsim, ďakujem 😊
@tygricatko veď sprav ráno z raného moču. Keď si na začiatku tak na obed už máš moč koncentrovaný a nezachytí test nič.
To je mamatest, že? V poslednej dobe sledujem, že robí falošné druhé čiarky.. každopádne držím palce 🍀
@tygricatko mala si ten druhý test rovnakú značku ako prvý?lebo podľa mňa s toho ,,samonamocenia,,, ti neukáže pozitivitu. Ak máš ten prvý mamatest ten pekne zachytí tehotenstvo ...aku značku si mala druhý?a koľko ti mešká ms?
@tygricatko mne mamatest nikdy beapravil ziadnu ciarku aj kednsom namocila viac jak treba. Urobila by som test z ranneho moču o dva dni
@bobo2433 Druhýkrát som testovala takým istým. Mňa dostalo, ze ten prvý test bol pozitívny hneď, riadne farebne. Druhý nič 🤷♀️ skúsim zase ranný.
@tygricatko daj vedieť ráno, držím 🤞🍀
@panda21 Negatívny 🙂 ten prvý test mi teda zostane záhadou 🤭
Krásne sviatky, dievčence 🌲
@tygricatko na tom prvom teste to nebol len ten ohyb papiera, že to na fotke vyzerá ako čiarka? Čiarka by podľa mňa mala byť bližšie tej kontrolnej.
@ibrunova kdeže 🙂 to bola riadna fialová čiarka, okamzite po namočení. To je to, čo ma dostalo 🙂 veď už nepodstatné. Ale pocvičilo to so mnou riadne 🤷♀️😂
@tygricatko a už ti meska?
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Čiarka je fialová ako kontrolná. Nie sivá.