Tehotenský test - prvý negatívny a druhý pozitívny

11. dec 2020

Ahojte
Menzes mi mešká druhý deň , zo zvedavosti som si urobila mamatest lebo iný nemali , aj keď som naň počula vseliake recenzie ..
prvý test mi vyšiel negativny a druhý pozitivny .. čo myslite ako to je ? Mohol by byt falošný ? Nepotrebuje aspoň minimálne hcg aby bol pozitivny ? O pár dni urobím další no neviem ženy ..

anjelicek26
11. dec 2020

Ten na fotke je jasne pozitivny.

maria037
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
majusikk
11. dec 2020

Aaaaano

mimka11111
11. dec 2020

Pozitívny,gratulujem 🤗

autor
11. dec 2020

@anjelicek26
@maria037
@majusikk
@mimka11111 Ďakujem Vám veľmi pekne , aj keď neverim tomu pretože ten prvý bol negatívny :/ no verím , že keby je falosny by bol slabši duch a nemeskal menzes .. uvidime ženy ozvem sa v sobotu alebo nedelu <3

majamat
11. dec 2020

minimalne HCG uz mas, preto je pozitivny. mozno sa da vysvetlit preco bol prvy negativny, ale to je jedno. v sobotu urobis dalsi a mal by byt silnejsi.

autor
11. dec 2020

@majamat ďakujem , no stále mi vŕta v hlave ten negatívny čiže sa viac prikláňam k tomu že to duchuje ☺️Nevadi

majamat
11. dec 2020

no vsak jedine dalsi test ti to moze potvrdit, alebo vyvratit,a le je tu sanca. predpokladam, ze oba testy si si nerobila naraz. neviem v ktorej casti dna si ich robila a tiez zalezi aj od toho, aky bol moc rozdriedeny. pripadne moze byt aj chybny test.

babatkoo
11. dec 2020

Pozitivny 😊

autor
11. dec 2020

@majamat práveže som ich robila hneď po sebe , tak je ten pozitivny asi chybný 😄

majamat
11. dec 2020

akoze z jedneho mocu?
skor negativny moze byt chybny. nenameral nieco co tam bolo. pozitivny by nemal co namerat, ak by to tam nebolo, aj ked aj to sa stava. no vsak uvidis, ked zopakujes

autor
11. dec 2020

@majamat Ano z jedného moču , negatívny bol prvý a potom až pozitivny ☺️ Ano uvidíme v nedeľu ráno skusim zas

luciannka83
11. dec 2020

Odfod ten negativny

luciannka83
11. dec 2020

Ked ti prvy vysiel negativne, preco si robila dalsi? Ved to nedava logiku. Urobila by som si na dalsi den rano.

autor
11. dec 2020

@luciannka83 pretože sú vraj mamatesty nespoľahlivé a menzes mešká , tak som skúsila toď vsio

elenita
13. dec 2020

Ahoj, skusala si aj dnes? 😇

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre