Ahojte.
Mam otazky ohladne biochemickeho tehotenstva, nakolko som mala pozitivne testy a ms prisla po 2 dnovom omeskani:
1) dlzka ms je dlhsia uz 6.den krvacam, ale vyzera to tak, ze uz konecne dnes slabsie. Robili ste si tehotensky test aj po ukonceni ms?
2) kedze z klasickej dlzky ms 6 dni to bude asi teraz viac, ovulacia prebehne v rovnakom case (mavam ju 14-15 dc) alebo sa zvykne posunut o par dni?
3) kedy po biochemickom sa vam podarilo uz uspesne tehu?
Dakujem za vase skusenosti
menzes som mala v oboch pripadoch silnejsi aj trval dlhsie, ovulaciu som nikdy nejako nesledovala a vlastne som ani nezvykla mat v strede cyklu, po prvom nam lekar kazal 1-2 cykly pockat, jeden sme pockali a zadarilo sa hned v druhom, opat biochemicke (resp. mikropotrat v 6tt len som sa ani v jednom pripade nestihla dostat k lekarovi na potvrdenie) a potom sme sa uz nesnazili a patrali po pricine, do tretice som otehotnela hned v prvom cykle, co sme sa opat snazili a ovulaciu som mala na 9 den cyklu
testy som mala negativne uz ked som zacala spinit :( preto som vedela, ze sa nieco deje, dovtedy boli ukazkove
1) ja som po biochemickom krvacala 14 dni, test bol stále pozitívny ešte dlho len pomaly slabol (ja som mala na teste koľajnice)
2) ďalšia ovulacia bola posunutá cca o týždeň
3)viem že bola posunutá lebo sme si mali dať na radu doktorky aspoň 2 cykly pohov so snažením tak sme mali sex mimo “plodných dni” a ono sa zadarilo že hneď 😅🤷♀️ Ďalšiu ms po biochemickom som už nedostala, tehotenstvo bolo bez problémov a mala je zdravá a krásna dnes už skoro polročná slečna ;)
@lllenuli
@petamich
@julie19 dakujem kocky za reakciu. Mna to docela mrzi, vcera som mala pocit ze ms slabne, rano po zobudeni prazdna vlozka.. a doobeda uz zo mna zas leje cerstva krv. A to som 7.den ms. Test bol este v den ked ms prisla pozitivny, cely cas neslabol ani nesilnel. Aj clear blue ukazal 1-2. Aj by som skusila test, ale cez takuto ms asi tazko.prisli nam prave vysledky zo spermiogramu, snazime sa 15 mes., a ze morfologia 1%. Ostatne parametre su ok, este trosku znizeny pocet spermi. Tak asi to lahko nepojde 😔😔😔
Počet sa dá upravil tahsie ako morfológia :( určite vitamíny a nasaďte manželovi čaj z vrbovky. Je to taka mužská bylinka ako pre ženu alchymilka. Môjmu to pomohlo...
@alzbeta1991 tiez mal zlu morfologiu? Berie uz folandrol a macu a kotvicnik. Uz keby mal lepsi pocet spermii tak je viac morfologicky dobrych akoze v tom 1% myslim...
Áno on mal len 2%... Bohužiaľ nefunguje to tak ako uvažujete... Keď sa zvýši počet, bude rovnaké percento morfologicky chybných... Na to aby sa chlap považoval za plodneho musí mať minimálne 4%. Biologické tehotenstvo v drvivej väčšine je preto, že vajíčko bolo oplodnene práve chybou spermiou a dieťa by bolo postihnuté... Príroda sa o to takto "postarala". Muzom sa však komplet spermie menia cca každé 3 mesiace preto je to u nich trosku jednoduchšie...
Treba konzumovať co najmenej cukru, športovať, nefajčit, nosiť voľnú bielizeň, spomínané vitamíny a čaj... A môjmu mužovi pomohlo že prestal pracovať tak ako pracoval...
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Ahoj 🙂 mala som biochemické 2 mesiace po sebe, hneď po vysadení HAK, v decembri a januári...nenapadlo mi robiť si test aj po menzese, lebo ja som ho mala už v deň menzesu prázdny, dva dni predtým ešte čiarka bola.....po prvom prišla ovu načas, po druhom už neskôr (asi 20dc), ale to mohlo byt spôsobené celkovo rozhádanými hormónmi po vysadení hak...no a zatiaľ úspešne sa nám podarilo teraz v apríli 😊 ono treba aj v nešťastí hľadať to pozitívne- aspoň vieš, že počať dokážete 😊