Tehotenský test pozitívny a menzes

verusenkaaaa
10. nov 2021

Ahojte baby musím sa svami podeliť o moju skúsenosť čo sa týka tehotenského testu. Včera som si spravila test keďže mi meškala menstruacia 4. Deň mala som dve paličky síce jednu slabšiu ale tá druha bola normálna silná tak som sa rozhodla že pôjdem dnes lekárovi ale zobudila som sa stym že mám menzes 😒 Stalo sa Vám takéto niečo ?

anjelicek26
10. nov 2021

Ono sa prve dni tehotenstva moze dostavit krvacanie, treba ist k lekarovi aspon po progesteron na podporu... drzim palce.

luci_ba
10. nov 2021

@verusenkaaaa je možné ze sa tehotenstvo neudrzalo a vyplavi sa s menstruaciou. Vola sa biochemicke tehotenstvo, deje sa relativne často. Ale môže byť aj ako pise kočka vyššie, takže smer doktor

verusenkaaaa
autor
10. nov 2021

@luci_ba
Len je mi divne že mi ukázal dve čiarky lebo ešte nikdy mi ich neukázal už som si robila testy a vždy hneď jedna a nemala som žiadne symptómy že by som mala dostať menzes inokedy to cítim aj týždeň vopred

nikol789
10. nov 2021

@verusenkaaaa ja som toto zažila pred rokom... biochemické tehotenstvo... môže alebo nemusí byt tvoj prípad... utekaj lekárovi, verím že všetko bude ok❤️❤️

leuska1991
10. nov 2021

@verusenkaaaa moze byt aj biochemicke aj to co pise anjelicek,kazdopadne chod k lekarovi,co najskor

luci_ba
10. nov 2021

@verusenkaaaa to je prave to biochemicke, t.j. hcg sa začne tvoriť, preto si mala pozitívny test, ale embryjko sa z rôznych dôvodov neuchyti a vyplavi sa akokeby si mala menzes. Utekaj ale doktorovi pretože toto nemusí byť tvoj prípad, mam kamosku ktora krvacala v 1. trimestri a momentalne ťahá 23 týždeň,

verusenkaaaa
autor
10. nov 2021

No veď práve zachvilu budem volať lekárke a uvidím že mi povie že či mám prísť alebo to je normálne alebo neviem nezažila som ešte nič takého 🙏🏻🙈

nikol789
10. nov 2021

@verusenkaaaa určite bude lepšie keď pôjdeš k dr a uvidí tá, spraví sono atd.
Môže to byt normálne ale aj nemusí. Odporúčam určite ísť k dr.

summersunny94
10. nov 2021

@verusenkaaaa vyzerá to byť pozitívne, niektoré ženy zvyknú mať aj niekoľko mesiacov MS aj keď sú tehotné, sama jednu kamošku poznám , čo zistila v štvrtom mesiaci že je tehu , nevedela preto klasický krvácala každý mesiac. 🙂 Držím palce aby to bol aj tvoj prípad 🙏🙂

leuska1991
11. nov 2021

@verusenkaaaa ahoj,bola su u gynekologa?

ywonnee
11. nov 2021

@verusenkaaaa ak si prvorodička je to úplne bežne, aspoň mne tak dr povedal keď som otehotnela s dcérkou. Prišla som na to, že som tehotná až v 12 týždni, žiadne príznaky a dva mesiace menzes, síce slabší ale normálne na čas. Bola som mladá, vtedy ešte internet nebol plny informácií ako dnes. Takze je možné že si, mimi sa uhniezďuje a môže byt krvácanie

ywonnee
11. nov 2021

@summersunny94 ja som zistila na konci 3 mesiaca 🙈😉

summersunny94
11. nov 2021

@ywonnee si mala normálne MS?

ywonnee
11. nov 2021

@summersunny94 áno slabé ale mala, vtedy som tomu nevenovala pozornosť bola som mladá a veľa práce. Až mi neprišla spravila som test a to mi dr oznámil že som v 12 týždni podľa sono

sindy21
14. nov 2021

@verusenkaaaa ako si na Tom prosím ťa ?

sindy21
14. nov 2021

@verusenkaaaa mne sa toto stalo dnes...meškala mi 8 dni...a prišla...a tiež som mala pozitívny test...😔 V auguste mi v 38 tt umrel chlapček ..tak uz som z toho...😔😔😔😔

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre