Tehotenský test počas menzesu tmavne

20. jan 2023

Dobrý deň robila som si tt a bol tam slabý duch.V ten deň v noci som dostala ms( tak ako som mala,žiadne meskanie).Ale keďže som takého "ducha" mala keď som bola tehotná so synom tak mi to nedalo a otestovala som sa aj na druhú deň počas ms.Test bol silnejší a dnes ešte silnejší v tretí deň normálnej ms.Chcela by som sa opýtať či je to normálne, že ešte hcg stúpa ak ide o mikropotrat alebo sa mám obávať mimomaternicového tehotenstva? Občas mi je na vracanie ale ináč nič.Ako rýchlo klesá hcg ak by išlo o mikropotrat? Ďakujem za každú info .Výsledky z krvi budú v pondelok.

katuskamala1
20. jan 2023

Zajdi za dr.

autor
20. jan 2023

@katuskamala1 Bola som včera,zobral mi krv a čakáme do pondelka.

casillas28
20. jan 2023

Su zeny ktore su tehotne a maju ms...sestra mala do 6 mesiaca tehotestva ms...cize ktovie...ak by islo o potrat ciarka by nesilnela ale slabla az zmizla...uvidis podla odberov teda

tamvtme
20. jan 2023

uvidis, co z toho bude....ja ked som mala biochemicke, tak hcg chvilu stupalo aj pocas krvacania..podla sona bola sliznica maternice uz cela odkrvacana a stale hcg stupalo....a potom kleslo a koniec....

autor
20. jan 2023

@casillas28 Áno to som čítala.Ale , že je rozdiel krvácať a mať normálnu ms s kúskami sliznice.A ja mám normálnu ms.Preto sa bojím, či sa to neuchytilo inde.Ona mala akú ak sa môžem opýtať?

autor
20. jan 2023

@tamvtme ok, takže je to možné, že stále stúpa.Trochu ma to ukludnilo.

casillas28
20. jan 2023

Mala normalnu ms lebo to ze je tehotna zistila az na konci 3 mesiaca ked jej zacalo byt zle rano..inak by ju to ani nenapadlo kedze MS chodila normalne..a aj ked jej to doktorka povedala tak tomu nechcela verit ze 3 mesiace si nic nevsimla...stava sa kadeco..uvidis ked skonci ms ake budu testy

autor
20. jan 2023

@casillas28 Aha.Jedine čo nechcem aby to bolo mimomaternicové🙏

autor
20. jan 2023

@tamvtme Toto je môj dnešný test.Ms mám tretí deň.

autor
20. jan 2023

@tamvtme v ktorý deň asi začalo klesať?

mariska1989
20. jan 2023

Pokiaľ viem tak keď je mimomaternicové tak hcg stúpa pomalšie. .držím palce až je to ok

katuskamala1
20. jan 2023

Och az v pondelok? Kebyze zavolas do laboratoria, isto budu mat uz vysledok.. Ja som raz tak volala z ineho dôvodu (pri možnom tehotenstve som potrebovala lieky). Podla mna by ti test nesilnel, prave naopak. Bezne zienky mavaju ms ked su tehotne, ale je vacsinou slabsia alebo kratsia. Drzim palxe

autor
20. jan 2023

@katuskamala1 Ja neviem kam to posielajú.Ono už sú výsledky dnes ale dnes sú tam není.Tak sme sa dohodli, že budem volať v pondelok, že ajtak mi budú brať keď tak krv zase až v pondelok.Ale mne teraz každá minúta pripadá nekonečná.Ďakujem 🙏

autor
20. jan 2023

@mariska1989 môj test z pred troch dní.Ine boli silnejšie ale teda keďže som mala dnes doma už iba túto značku tak na porovnanie

autor
20. jan 2023

Je úplne slabo vidieť. Naživo bol silnejší ale nie o moc.

mariska1989
20. jan 2023

Tu by som povedala že skôr normálne tehotenstvo teda keď vidím tento test a test dnešní tak to je iný rozdiel myslím že keby bolo mimomaternicové tak by ten test taký nebol . Držím ti palce a keby sa ti čo nezdalo tak smer nemocnica tam by vedeli hneď a vedeli by si zistiť aké boli ráno. Hlavne kľud ♥️

autor
20. jan 2023

@mariska1989 Ďakujem za milé slová a verím, že bude ako má byť len nie tak , že budem musieť do nemocnice kvôli bolestiam.

autor
20. jan 2023

@mariska1989 už som tu ale teraz našla podobnú tému a bolo to mimomaternicové ☹️aj test podobný.

katuskamala1
20. jan 2023

Ja ta chapem.. Jedine potom pohotovost.. Ale to sa nahnevaju ze si netrpezliva.. Kebyze povies, ze mas bolesti, bolo by to iné.. Ale asi by si ta tam nechali.

casillas28
20. jan 2023

Keby bolo mimomaternicove neviem ci by hcg stupalo tak rychlo...lebo tie coarky behom troch dni su vyrazne odlisne...nuz drzim palce hadam to bude ok

autor
20. jan 2023

@katuskamala1 No nechám to už na pondelok.Určite nechcem ostať v nemocnici😅

katuskamala1
20. jan 2023

No ved jasne. Stupa test riadne, tiez sa priklanam k nazoru, ze pri mimomaternicovom stupa hcg strasme pomaly, ty mas testy riadne zosilnene. Hlavne zamestnaj mysel cez tieto 3 dni niecim inym a napis ak nezabudnes ako v pondelok u dr.

vandica
20. jan 2023

Ja som mala mimomaternicové a testy nesilneli, a krvácanie nebolo krvácanie, ale iba špinenie, raz silnejšie raz slabšie. Myslím že toto mimomaternicové nebude.

autor
20. jan 2023

@casillas28
Ďakujem,no zajtra sa určite otestujem znova .Ale kúpim taký test čo som robila včera.Nech je zase ako porovnať.A v tomto prípade asi bude lepšie aby bol slabší.Doktor hovoril, že je naozaj malá šanca, že by som bola tehotná keď mám normálnu ms.

autor
20. jan 2023

@katuskamala1 Ďakujem za podporu.Ja sa už zajtra ozvem s testom😅

amelie2017
20. jan 2023

Ja som takto mala biochemicke. Test silnel asi 4 dni, aj digi vysiel pozitivny, ale potom zacalo hcg klesat. Az po 2 tyzdnoch bol negativny.

autor
20. jan 2023

@vandica Ďakujem za trochu ukludnenie.Aj keď viem, že to môže byť rôzne.Čas ukáže 😔

autor
20. jan 2023

@amelie2017 štyri dni počas ms?Ja sa prikláňam tiež asi k tejto možnosti.

autor
20. jan 2023

@amelie2017 teda tak to myslím, že by to bola tá lepšie možnosť ako mimomaternicové

amelie2017
20. jan 2023

Ano, pocas ms. Ja som mala priznaky par dni, aj som vravela muzovi, ze som isto otehotnela. Testy ale boli biele. Potom prisla ms, ale priznaky pretrvavali, na druhy den krvacania som si spravila test, bol pozitivny, 2 dni pred tym este negativny. Na treti den vysiel digi pozitivny, to sme sli pre istotu na pohotovost a tam skonstatovali, ze biochemicke. Brali aj krv. Na dalsi den som si spravila len tak test, bol este silnejsi. No a potom uz zacali aj priznaky slabnut. Ale ja som dlho krvacala, nie len ako ms. Dlho som sa cistila.
Je mi to luto. Uvidis, ako to cele dopadne. Drz sa.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre