Tehotenský test po missed abort

lucka1022
25. dec 2021

Som po missed abort ,absolvovala som aj čistenie koncom septembra...snazime sa znova... na plodné dni.(viem,pretože mám vždy tie dni bolesť jednej strany a bolestive prsia)lenže po cisteni som mala prvu.ms cca po 5 týždňoch a druhu na 26 deň cyklu .To bola zároveň aj posledna čiže 2.decembra.Dnes 24 deň cyklu a test takýto...3tia foto.. robený 21 dc samozrejme nič aleprvy a druhy už sa mi zdá že tam niečo je...mate skúsenosti?ktorý dc ukázali vám testy poz výsledok?Pri poslednom tehu mi ukázal 25 dc ale to som mala pravidelný cyklus ako hodinky,28 dnovy...
....

simbatko
25. dec 2021

@lucka1022 ak sa ti dá skús lepšie odfotiť a daj foto...

agacela
25. dec 2021

Vydrz ešte 2dni …skus potom spraviť …na jednej foto sa niečo marí na ďalšej nevidím nič … tis 2 dni už vydrz ❤️ Drzim palce

lucka1022
autor
25. dec 2021

@simbatko keď to je tak slabulinke že vidím iba z určitého uhla pod svetlom ...ale predvčerom absolútne nič len dnes sa mi už zdalo niečo, na foto asi nevidíš čo?

simbatko
25. dec 2021

@lucka1022 tak ono koľkokrát ťažko aj odfotiť...skús na biely servítok a odfoť...možno bude vidno...

luna379
25. dec 2021

Negatívny

cyberk
25. dec 2021

negativny

mischell333
25. dec 2021

@agacela poradíte kamoška ma takýto jej vyšiel teraz ms čiarku silnejšiu ako pred 2 dnami

mischell333
25. dec 2021
petamich
25. dec 2021

@mischell333 test je podla mna negativny, rovnako ako ten co si sem za nu dala v minulom prispevku, fakt neviem, kde akoze vidite tu silnejsiu ciarku 🤷‍♀️

petamich
25. dec 2021

@lucka1022 ja zial nic nevidim 🙏🏻

mischell333
25. dec 2021

@petamich páči sa...

agacela
25. dec 2021

@mischell333 jako a aku radu čakáš ? … čítate diét prívalové letáky ženy ?!
Veď je jasne negatívny … úplne jasne …🙄🙏🏻

agacela
25. dec 2021

@mischell333 čo nie je vidiet voľným okom na prvý raz je negatívne … nech sa otestuje o 2 dni … pozitívny test netreba dávať pod blesk, svetlo, krútiť, rozbaľovať …
Proste pozitívny test ma 2ciarky viditeľne voľným okom … pekný zvyšok večera .. nabuduce treba prečítať príbalový leták

sense
25. dec 2021

@lucka1022 počkaj 2-3dni à skus znova ak ms nepride

petamich
25. dec 2021

@mischell333 ja som asi slepa alebo to skratka nie je na fotke vidno ale nie - ja tam nic nevidim 🤷‍♀️ ono plati zakladne pravidlo, ze ak si ten test spravi/s v case meskania menstruacie na 99% tam tie ciarky budu a ver mi budu tak jasne, ze nebude treba zakladat x tem a pytat sa zien ci tam nieco vidia, ked dana osoba uz si evidentne nie je ista, inak by si tie temy asi nezakladala a nie nebude treba ani negativ ani biela servitka ani nic, ja osobne som bola tehotna trikrat a ani raz som nepotrebovala ciarku lovit, skratka bola viditelna volnym okom, za normalneho denneho svetla 🙈

ale tak to, ze ja ju nevidim nic neznamena, ona ma ten test v ruke a ak ju vidi a MS meska

mischell333
26. dec 2021

@petamich no ja som mala takúto pri všetkých 3 tehu

mischell333
26. dec 2021

@agacela oki

lienka.7
26. dec 2021

@lucka1022 ja žiaľ nič nevidím... koľko ti meska?

patusikk
26. dec 2021

ja tu druhú čiarku tam vidim 🙂

trinity246
26. dec 2021

Ahojte idem simpo radu 8 rokov sa snazime s manželom o bábätko pred 2,5 rokmi som potratila dnes je 5 deň kedy mi mešká ms....menzes mávam pravidelný väčšinou príde aj skôr ...keď mi meškali 2 dní som mala test negatívny ale aj dnes 5 deň meškania ak nie som tehotná čím to môže byt? V podbrušku mám pocit taký čudný akoby malý prísť každý deň taku ani nie bolesť ako tlak ... Ďakujem za radu

darling111
26. dec 2021

@lucka1022 možno na tej 1.fito hore niečo vidno, skúšala si test aj dnes? Ak je takýto slabunko pozitívny, predpoklad je, že žiaľ to bude biochemické tehotenstvo... Ja to momentálne zažívam, takže viem. Tento týždeň som mala takýto test, potvrdene aj krvou HCG, no do 2 dní začalo HCG klesať a už aj krvacam... Krásne Vianoce mam. Tento test robený na 4.den meškania... Dávam to len na porovnanie.

darling111
26. dec 2021

@trinity246 musíš urobiť test opäť. Ak ti mešká 5 dní a si tehotná, test by ukázal hoci len slabunku čiarku. Ďalšou možnosťou sú zmeny hormónov, stres počas mesiaca... Fakt urob test opäť. Ak bude meškať vuac ako týždeň a test negatívny, šla by som k Dr.

trinity246
27. dec 2021

@darling111 ďakujem ♥️

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre