Tehotenský test po limite

katika1811
1. máj 2021

Ahojte je normalne ak na kazdom jednom teste po limite aj 6hod a viac je vidno ja neviem co to je kanalik alebo nieco? Testujem si 5dni(mala som doma test) ... Tehotna niesom menštruáciu som dostala mam ju normálnu ako kazdy mesiac ani sa nesnazime o bábätko ale zaujima ma to...

viktoria1425
1. máj 2021

@katika1811 aj v navode sa píše ,že je platné to čo je v limite. Pravdepodobne neskôr je to len kanálik. A kedže máš aj na čas aj normalnu menštruáciu ako zvyčajne s veľkou oravdepodobnostou nie si tehotná.

katika1811
autor
1. máj 2021

@viktoria1425 ano ano dostala som ju o 4 dni skor ale to zo stresu len tak ma to zaujíma.. Mali sme pohlavný styk trosku na začiatku nechraneny len kratucko potom s ochranou ale ani neuslo nic len ja som som sa bala ci nieco nemohlo byt tak som si nakupila testy a kazdy po velmi dlhom limite ukazal kanalik😂tak ci je to ok do limitu stale len jedna ciarka kontrolna😂netestovala som sa dlho naposledy po druhom porode tak som vysla z cviku ci je to ok😂 aj to len pod urcitym uhlom je vidno kanalik

viktoria1425
1. máj 2021

@katika1811 pokial nie je druha čiarka do ružova v limite tak nemusiš stresovať ;) a môžeš byť v kľude 😁

katika1811
autor
1. máj 2021

@viktoria1425 dakujem😂

anonym00000
11. sep 2022

@katika1811 ako si vtedy dopadla?

katika1811
autor
11. sep 2022

@anonym00000 ahoj to bolo falošne 😀

vela02
24. júl 2023

Myslite že toto po limite je len chybný test? 🤷🏽‍♀️ je zo včera, dnes negat., skúsim zajtra keď sa ma testovať obden 🙄

1fifinka1
24. júl 2023

Podla mna je toto pozitivny test.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre